BEST OF THE BEST

Vart ska jag börja!? Natten mellan torsdagen och fredagen spenderades i Abu Dhabi och enkelt uttryckt var jag på den läckraste platsen och lyxigaste klubben som iallafall jag någonsin sett. Abu Dhabi-style och YAS island vad så så så coolt. Bilderna räcker inte för att visa känslan så önskar jag kunde ta alla er bloggläsare dit på en bloggfest hahah skämt o sido men partyt och klubben varbest of the best, iallafall vad jag har att jämföra med i partyväg... Stockholm, Ibiza, Thai, Ios, London och till och med häftigare miljö och atmosfär än Dubai! Jag har inte partat i USA men det finns säkert as coola liknande ställen i vissa stater där, inte vet jag (ni får gärna berätta om ni upplevt något liknande i någon stad för då måste jag dit)!
 
Hur som helst, när vi kom till YAS island åkte vi förbi yachts som var så stora att de inte ens kom in i hamnen så de stod utanför. Sen slank vi in på Yacht club och upp i den enorma klubben vid namn Allure by Cipriani som låg mitt emot häftiga YAS hotel. Utsikten var amazing, man såg formel1 banan, hamnen och hotellet som lös i olika färger. Dessutom hade klubben öppet till kl 07!!! Gissa om jag SKA tillbaka!?

YAS island i Abu Dhbai. Längst bort ligger ferarri world, sen ser ni hamnen, det stora hotellet i mitten, yacht club till höger mitt emot det samt formel1 banan där grand prix just nu är.
Bättre bild på yacht club och på översta våningen var klubben Allure där vi var!
Klubben var riktigt stor och här är en del av den utomhus, mitt emot YAS hotel. Här ute spelade DJ:n som bjöd med oss medan det var annan musik inomhus.


Kommentarer
Postat av: ann

hej
undrar bara om du vet ifall det är billgit elelr dyrt att gå till frisören i dubai håruppsättningar och sånt?

Svar: Hej Ann!!
Skönhetsbesök i salong är billigt här. Inte jätte billigt men inte lika dyrt som i sverige iallafall. Klippa sig kostar ca 200 sek, manikyr osv. är också billigare och går på ett par tre hundra! Förlängningar vet jag inte vad det kostar men det är garranterat billigare än sverige. Dock inte som thailand till exempel. Smink som sephora, mac, body shop och lyxmärken håller ca samma priser som i sverige. Kläder på ex budgetkedjor som zara och H&M är ca samma pris som sverige. Lyxshopping varierar, ex är märkesväskor ofta dyrare här medan många populära jeans är billigare. Om man drar allt (mat, alkohol, shopping) över en kant så skulle jag säga att det är ungefär som sverige. Hoppas du fick svar på dina frågor!! Ha en fin kväll :)
AMANDA FALK

2012-11-04 @ 14:43:15
Postat av: Ann

Undrar även nagelbehandlingar som nagelförlägninf o.s.v är det billigt i dubai
samt smink och produker från MAC och så?

2012-11-04 @ 14:58:28
Postat av: Emma

Fan va häftigt!

Är lite nyfiken på reglerna för alcoholen i Dubai när det gäller ungdomar och hemmafester? Vad skulle hända ifall polisen kommer? Har du hört något om det eller varit med om det själv? Skulle vara intressant att veta.

Svar: hej! hemmafester bland ungdomar är inte så jätte vanligt, de flesta som festar här är över 20 men hur som helst är polisen inte alls insatt i nattlivet och bryr sig inte om att minderåriga (de under 21) är på klubbar, och folk går fulla på gatan (trots att man egentligen inte riktigt får det) osv. osv. Houseparties är vanligt och tillgången till alkohol är stor både hemma hos folk och ofta i överflöd på klubbar. Jag har aldrig hört något om någon som "åkt dit" eller att det hänt något speciellt gällande alkohol. Det som i så fall händer är väl att många tjejer litar för mycket på folk här, drar med på efterfester till sånna man inte känner och då kan ju lite vad som helst hända eftersom man som tjej inte har samma rättigheter här som i Sverige t.ex. Och om nu någon polis skulle komma till en hemmafest är det nog lugnt för så länge man dricker hemma och inte på gatan kan de nog inte göra något. Hoppas du fick svar på din fråga! Annars är det bara skriva fler funderingar så ska jag försöka svara :) Kram, ha en fortsatt bra kväll!
AMANDA FALK

2012-11-04 @ 16:55:43
Postat av: pilla

Fullmoon party i Thai är helt fab, men på en annan nivå och springbreak veckan i Miami - typ roligaste i mitt liv. Det kan du inte missa även om du inte är 21 så är det fab! Dagsfester på Nikki beach och stranden, lyxyachter och kvällsfester på underbara klubbar!

2012-11-05 @ 19:34:56
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Marie

Heeej när denna Lilla duracellkaninen kommer Abu dhabi igen får du höra av dig :) allure is crazy.. Blir alltid så jävla full där! Haha!! Bra att du hade kul!!!!:) ses snart!

2012-11-05 @ 21:41:48
Postat av: Sara Ekman

Las Vegas säger jag bara, där har de awesome klubbar! :)

2012-11-05 @ 21:43:39
URL: http://aamaziing.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />