LYXLIRARE ELLER PLUGGHÄST

Jag vet inte om några av er läsare uppmärksammade att jag var med i den här bloggen: http://classe-kinzakenza.blogspot.se/?zx=f25c11403059661a Men jag har märkt i statistiken att en hel del nya läsare har trillat in här. Classe (han skriver mycket om Dubai och Abu Dhabi) la upp en bild på mig från Halloween och ställde frågan "Vem är lyxliraren Amanda Falk?" Inlägget har av någon anledning tagits bort och det är inte p.g.a. mig för jag har inte på något sätt visat att jag sett det eller bett honom ta bort det. Däremot var det rätt intressant att läsa hur anonyma i kommentarsfältet diskuterade om mig. Någon skrev "ofta ni inte har hört om henne förut", "hon gick ut med alla MVG och studerar i Dubai", "hon reser till Dubai hela tiden för hennes pappa bor där och jobbar som pilot" osv. osv. Några positiva, några inte... Det är alltid underhållande att få kommentarer från er men att se en diskussion om mig på en annan blogg är något annat. Om jag är en lyxlirare eller plugghäst kan också diskuteras, men jag tycker inte man måste sätta ettikett på det! Jag älskar livet och försöker alltid ta vara på allt till 110%, jag njuter fullt ut av ett fantastiskt liv här nere efter 3 hårda år i gymnasiet som jag gjorde det bästa av. Jag tycker jag att jag är värd det här livet innan jag fortsätter med universitetsstudier men jag kan förstå att det irriterar en del. Vad jag måste medge är att jag alltid försöker hålla bloggen på en någorlunda normal nivå med tanke på hur extremt allting är här nere.

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Finns ingen anledning att skriva att dit liv är "tråkigare" än vad det är, bara för att folk inte ska bli avundsjuka!! Du har lyckas, så fortsätt med en bra blogg! :)

2012-11-07 @ 10:56:18
Postat av: elize

Strunt i folk som inte har några egna liv när de måste snacka skit om andra. Du är verkar vara härlig:-) jag åker till dubai nästa v ser framemot! Ska bli så skoj! Hör av dig om du har lust att umgås. Kram!

2012-11-07 @ 19:21:55
Postat av: elize

Strunt i folk som inte har några egna liv när de måste snacka skit om andra. Du är verkar vara härlig:-) jag åker till dubai nästa v ser framemot! Ska bli så skoj! Hör av dig om du har lust att umgås. Kram!

2012-11-07 @ 19:21:55
Postat av: Caroline

första bilden; vilket underbart vatten! ååh jag måste verkligen till Dubai snart:D

2012-11-07 @ 22:44:00
URL: http://www.littlemisssunshiiiine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />