DRESSCODE DUBAI

Hej! Vet du om man måste "täcka" axlar och hela ben (eller ner till knäna) när man är ute i Dubai? Kan man inte ha linne och shorts på sig på stan? 
 
Hej! Åh det är nästan lite roligt för vissa av er verkar verkligen ha en annorlunda bild av Dubai. Här får du såklart gå klädd i bikini på hotellområden och stranden. På gatorna och utomhus får de också ha på dig vad du vill, ex. små jeanshorts och ett väldigt u-ringat linne om du nu skulle vilja. På barer & klubbar får man ha vilket kort tight klänning som helst. Där de däremot sitter skyltar att man bör ha "respectful clothing" är inne i shoppingcenter (och i skolor) men eftersom det ändå är så kall air condition så brukar man inte vilja gå i kortkort. Shorts/kjol som täcker halva låren är ok och även linne som inte täcker axlar. Men i framförallt Dubai Mall ska man inte gå med muskort (haha roligaste ordet) klänning. Rekommendation är dock att ta en liten kofta eller gå i jeans, iallafall om man ska äta en stor god cold stone glass för annars fryser man ihjäl inomhus.
Helt ok att gå klädd såhär vart man vill förutom i shopping mall där man helst bör täcka låren lite mer.

Kommentarer
Postat av: Sara

Bara för dom tillåter vilken klädsel som helst så tycker jag att man ska kunna respektera landet som ett muslimskt land.

2012-11-24 @ 15:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />