CRAZY HALLOWEEN

Jag vet inte om jag skrev det förut men här går folk verkligen all in när det gäller Halloween! För det första var alla klubbbar öppna hela veckan och det var så många Halloween fester på klubbarna så jag blev stressad av att välja vart vi skulle gå. Minst 5-10 st per dag i en hel vecka, galet!! Jag vet inte hur Stockholms nattliv är under Halloween veckan eftersom jag inte firat Halloween i Sverige de senaste åren.. Men här klär iallafall folk ut sig som galningar och man får se ut precis hur man vill förutom att komma med burka/dishdash, arabernas klädsel är förbjuden på klubbar/barer så det går inte att klä ut sig till dem. Undra om det hade gått att vara utklädd till jude... Visste ni att om man har en stämpel från Israel i sitt svenska pass, alltså om man har varit i Israel på semester, så kommer man inte in i U.A.E. Har hört att anledningen till att det inte finns coca cola på många hotell/restauranger är för att coca cola ägs av judar i Amerika och hotellägarna/restaurangägarna som är araber vill inte stötta dem. Konstigt att så mycket handlar om att hata andra och att äkta kärlek är fel. Ibland är det svårt att förstå sig på andra även om jag alltid försöker.  

Kommentarer
Postat av: UBEAUTY - DIN SKÖNHETSBLOGG

Fan vad härligt att folk går all in där :-D Vad var du utklädd till de olika kvällarna?


Har en bloppis på min skönhetsblogg där jag bla säljer oanvända och slutsålda Nelly klänningar med prislappen på och stora smink/hudvårdspaket för ett billigt pris!

2012-11-09 @ 11:25:55
URL: http://ubeauty.blogg.se
Postat av: Felicia

Hahahaha älskar sista bilden!!

Http://finest.se/fsvedberg

2012-11-09 @ 21:22:15
URL: http://Http://finest.se/fsvedberg
Postat av: Sara Ekman

Men oj vilken tur att jag hade nytt pass när jag var i Dubai, för i mitt förra pass hade jag stämpel från när jag var i Israel! :)

2012-11-10 @ 16:47:40
URL: http://aamaziing.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />