BYE BYE SAS?

Sitter barnvakt åt en dansk pilotpappa och hans två söner... Alla sover! Haha nej men pappan ska snart ut och flyga och mamman som jobbar på sas har inte landat än från sin flygning så de ville inte lämna barnen ensamma i glappet mellan. Förresten är det så pinsamt för jag fattar ingenting när de danska föräldrarna i två familjer som jag hjälper pratar med mig. Barnen är halvsvensk-danska och pratar det mixat med engelska (daniswenglish) och det har jag lärt mig förstå. Men bara danska är fanimig :@ hahah! Svarar "eeehm aahh joooa naae jag tror det hmm.."
 
Appråpå sas... Det går ju minst sagt bra för dem. Stackars stackars mammi som precis bytt till ett jätte bra roligt jobb på sas efter att ha arbetat 25 år med samma sak på sas. Största skämtet är att media bara snackar om resenärer som kanske kommer förlora några tusen på en biljett om sas går i konken. Och vad händer nu med euro-bonus poängen och hur ska man kunna resa i framtiden? Haha snälla det är väl knappast en nyhet att sas har gått i extrema förluster varje år och att det finns andra flygbolag på denna jord. Lågprisflygbolag och stora flygföretag konkurerar ju ut gamla bolag som sas lätt som en plätt tyvärr. Vi får hålla tummarna att inte tusentals svenskar blir av med jobbet på natten mot måndag.
Körde på en Forni-pose (ögonbrynet), nej skämt o sido för hon är så jävla snygg!

Kommentarer
Postat av: pilla

Ja verkligen, fasen vad hemskt! Jag jobbar också på SAS men är på semester nu och att komma hem till en oändlig semester hade varit mardrömmen!

2012-11-13 @ 22:04:13
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Emma

Min pappar jobbar också på sas faktiskt (kapten) så man blir ju lite orolig men man får hoppas det går bra för dom.
Måste även tillägga att jag läste din blogg för några år sen och sen hittade jag tillbaka via instagram. Så kul att läsa om ditt liv i dubai och längta bort lite från kalla sverige :)

2012-11-14 @ 09:06:56
Postat av: anna

jag tror inte regeringarna i de olika länderna kommer låta sas gå i konkurs. inte när det finns ett sparpaket som kan genomdrivas. sen att de behöver jobba på att kommunicera ut vilka möjligheter som finns med sas till kunderna är en annan sak, samt få personalen att hålla en högre standard. men som sagt, är nog inget att oroa sig för än iaf! :)

2012-11-14 @ 13:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />