BE DELICIOUS

Idag sprutade jag min favoritvardagsparfym 15 gånger för att få ut de sista mini dropparna. DKNY Be Delicous fick jag i somras och på bara några månader har jag tömt det stora äpplet trots att jag oftast använder VS body splash på dagarna och Calvin Klein på party. Mina favoritparfymer genom livet är helt klart Escada pacfic paradise (som inte säljs längre) och DKNY orginal äpple.
 
Kan tala om att jag testat massor av parfymer och börja använda det när jag var jätte liten (inte konstigt när man har en mamma som är lika addicted och springer på taxfree på Arlanda 24/7). Parfymerna på kakfatet är en minidel av alla jag haft och sen har man ju använt sina vänners och testat mammas och jag har alltid fått massa små prover av pappa som han kan ta ombord eller av mormor som kännner någon tjej som jobbar på kicks. Hur som helst, ingen slår mina favvisar! Kan någon snälla hitta en hemsida där man kan få tag på Escadan eller ska jag gå och köpa mig ett nytt äpple!?

Vet ni några parfymer som påminner om dessa och luktar sådär frukigt, somrigt, sött och fräscht så skulle jag uppskatta jätte mycket om ni kunde lämna lite tips, tack!!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Den Britney parfymen du har, jag är inte helt säker på vad den heter men den som finns i lila luktar super! Fantasy kan den heta! Älskar den!

2012-11-20 @ 15:50:15
URL: http://lollsen.blogg.se
Postat av: Sara

Rochas - Eau Sensuelle är min absoluta favorit! Kan dock vara svår att få tag på.. Har bara sett den på Kicks!

Svar: tack för tips!! :)
AMANDA FALK

2012-11-20 @ 18:19:30
Postat av: Sofie

Dance with Givenchy luktar gott :D

Svar: tack för tips!! ska lukta på den :D
AMANDA FALK

2012-11-21 @ 02:02:48
Postat av: Bernie Pendarvis

Bernie Pendarvis[url=(调用文章设置中的原文链接项)

]Bernie Pendarvis[/url](调用文章设置中的原文链接项)

2014-09-15 @ 20:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />