5 MONTHS AGO

Ja idag är de 5 månader sen jag tog studenten!! Va va va... Nästan ett halvår OMG can't believe it! Men en helt fantastico lovely day var det och hela perioden innan med mösspåtagning, planering, provsmakning av buffémat och bubbel, köpa klänning, skicka inbjudningskort och tagga tagga taggaaaa var sjukt kul!! Jag är så glad att jag fick ta studenten med 3 av mina 6 närmsta vänner. Jag är evigt tacksam för att Clara, Carina och Hedvig var mina klasskompisar i 3 års tid och att vi spenderade så mycket tid tillsammans under framförallt tvåan och trean. Eller det viktigaste av allt är nog att vi håller sjukt bra kontakt och träffas så mycket det går fortfarande trots att vi alla bor i olika länder. Jag känner på mig att dessa tjejer kommer vara vänner som hänger med mig länge i livet! Clara och Carina var ju här och hälsade på i somras och om 2 veckor kommer Hedvig, woooohoow!

Carina och jag på mösspåtagningen i april :)

Clara och jag samma dag på väg till Josefinas!

Alla dunder brudar samlade på champagnefrukosten, rätt fulla redan kl 8...
Hedvig och jag plus två till tog emot pris för MVG i allt ;) Jag kör såklart avicii rätt packad hahah... Alla måste ju undrat vad party- & restjejerna som vrålar i mitten gjorde på scen när det var dags för "skolans bästa studenter"-priset.
Fina Clara och jag på slutskivan ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag har en fråga om åldersgräns på nattklubbarna i Dubai. Jag är då 19 år, finns det någon möjlighet till att komma in? Och isåfall hur?

Svar: Hej!! Det är 21 men jag har varit ute sen jag är 17 och de frågar nästan nästan aldrig om i.d. Iallafall brukar de absolut inte göra det till mig emn om man kommer ett stort gäng omyndiga tjejer så kan det ju säkert bli problem att komma in. Gå dörför 2 och 2 eller med folk som är äldre. De gångerna de frågat mig är när jag kommit med 2 18-åriga tjejkompisar men när jag går in med mina 30-åriga killkompisar har de aldrig frågat :) Många på klubbarna är under 21.. Lycka till!! Kram
AMANDA FALK

2012-11-12 @ 22:13:50
Postat av: amanda falk

Och btw, jag är också 19 nu, glömde säga det!

2012-11-13 @ 19:54:32
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Hannah

Undrar om det ens är möjligt att räkna efter hur många gånger du har skrivit att du har A i allt? Är det en stor grej eller? Jag har också A i allt jag går inte runt och stoltserar med det.
Sluta tro att du är så märkvärdig! Give it a rest, for god's sakes!

2013-02-09 @ 17:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />