1ST PLACE

Queen on the dance floor and king in the school! Idag vann jag första pris i skolans "100 Word Writing Competition" och fick en fin glasskulptur med mitt namn ingraverat. Juryn bestod av författare så jag känner verkligen att äran var det bästa! Fick även diplom och goodie bag med massa små priser, pengar, gratis middag osv. Alltid har människor jag mött skrattat åt mig när jag säger att jag är duktig i skolan och tar det på allvar, de får inte ihop det med den jag är på fritiden. 
 
Jag var säkert den som festade mest i min klass under sista året i gymansiet och den som reste mest för den delen också och därför räcker det inte med att säga att jag är seriös när det kommer till viktiga saker. Nej jag måste bevisa det genom att gå ut med mvg i alla ämnen, vara den enda i klassen som fick A i mitterminsbetyg i den här kursen eller vinna något pris som detta för att folk ska tro mig. Det är som att det inte går att vara både partypingla och plugghäst (helt ärligt så pluggar jag faktiskt inte så mycket utan har bara lätt för mig men ändå). Fast det kanske är bra att många tror dåligt om mig när det kommer till skolan för det ger mig kanske lite omedveten motivation, inte vet jag!

Kommentarer
Postat av: Maja Hurtigh

Wow, stort GRATTIS! Vad kul :)

Svar: Tack snälla Maja!! Ha en fin kväll, kram :))
AMANDA FALK

2012-11-21 @ 16:09:21
URL: http://enochenhalvmeter.blogg.se/
Postat av: pilla

Grymt! Stort grattis :) Och hur ska man orka vara seriös hela tiden? För att orka plugga/jobba hårt måste man ju även resa och festa mycket :)

Svar: åh tack vad gullig du är! så sant så sant det du säger :D Kram
AMANDA FALK

2012-11-21 @ 16:25:25
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Therese

Hej Amanda! tack så mycket för svaret på förra frågan! har du nått tips på var vi kan äta middag på nyårsafton? du får gärna föreslå i olikaprisklasser :) har du något annat tips på nått vi kan göra på tolvslaget? vi bor på hilton creek.
Kram

Svar: Hej vad roligt att du uppskattar svaret :D här kan du läsa lite vad jag svarat¨på en annan som frågat i kommentarsfältet: http://amandafalk.se/2012/november/q-a-dubai-shopping-2.html#comment kramar!!
AMANDA FALK

2012-11-21 @ 18:54:19
Postat av: Therese

Juste GRATTIS!! :)

Svar: tack snälla!! :D
AMANDA FALK

2012-11-21 @ 18:54:43
Postat av: Basir Kooregani

Hej Amanda!
Grattis till vinsten! :)

Undrar vilken del av Dubai du bor i? Det ser så fint ut på alla bilder. :)

Ifall du bor i sharjah, kan du rekommendera nå bra gym?

Mvh
Basir Kooregani


Svar: Hej!! Jag svarar i ett inlägg ikväll :)
AMANDA FALK

2012-11-22 @ 01:20:37
Postat av: C'EST LA VIE

Grattis! :D

Svar: Tack snälla!! :D Kram!
AMANDA FALK

2012-11-22 @ 13:27:07
URL: http://cestlaviie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />