15 BEFORE 30

Såg listan nedan på cosmos hemsida igår. 15 saker man ska göra innan man blir 30 år. Nummer 1, 3, 6, 7, 10, 11 och 13 kan jag lätt kryssa av! Jag funderar inte på gamla misstag. Jag har gjort ett härligt fotoalmbum (som måste fyllas på med bilder fårn senaste året). Ibland tar jag lite tid för mig själv på hotell/bar/restaurang/promenad när jag känner för det. Pre parties infaller flera gånger i månaden i min lägenhet med lite för många exotic cocktails och gott snacks. I studentpresent fick jag en hjärtformad guldberlock av mormor som symboliserar  MVG i alla ämnen. Jag umgås bara med vänner som ger mig energi och jag skulle aldrig bära kläder jag inte känner mig snygg i. 2 och 5 får jag ta tag i snarast men resten väntar jag med ett tag... Känns som jag kommer börja med 4:an när jag är 40+, vem vill pensionsspara när man känner sig young, wild and free!? Det känns som att tänka på att bli mormor innan man tänker på att leva livet. Vad säger ni om punktern, har ni något att tillägga? Jag skulle säga att "res så mycket som möjligt och flytta ifrån sin hemstad under en period." Sånt ska man passa på att göra innan man fyller 30 eller skaffar familj.  

1 Låt gammalt groll vara glömt. Du kommer att känna dig så fri.
2 Bestäm dig på onsdagen för vilket land du ska ta ett lågprisflyg till på fredagen.
3 Gör i ordning ett riktigt foto­album och inte bara ett på Facebook. Det kommer att vara ett bevis på allt roligt du gjorde när du var ung.
4 Börja pensionsspara. För att du kommer tacka dig själv senare.
5 Dejta en ”bad boy” om du är singel. Du kommer att ha kul, men också upptäcka att han inte är någon att investera i.
6 Ät middag ute ensam. Sitt en stund i baren, ta med en bok och låt bli att kolla mobilen var femte sekund.
7 Ordna ett cocktailparty, komplett med plockmat och den lilla svarta.
8 Tacka ja till en blinddate utan att först ställa en massa frågor om killen. Gå bara dit!
9 Engagera dig ideellt. Det ger dig perspektiv på livet.
10 Köp ett smycke som symboliserar allt det du har uppnått hittills. Ditt självförtroende kommer att stärkas varje gång du tittar på det.
11 Rensa lite i din bekantskapskrets och gör dig av med energi­tjuvarna.
12 Utvidga din bekantskapskrets genom att be en vän som du beundrar att presentera dig för någon som hon beundrar.
13 Sluta bära kläder som du inte känner dig bekväm i.
14 Be om löneförhöjning när du förtjänar en. Ja, det är jätte­läskigt men bra om du ska komma vidare i din karriär.
15 Välj en gammaldags idol – Jackie Kennedy-Onassis, Audrey Hepburn, Mick Jagger (det behöver inte vara en kvinna) – som kan vara en fun fearless förebild för din stil och inställning till livet.

Jag och snygga bästis på min 18-års dag till vänster och 19-års dag till höger. Kan inte säga att jag förändrades på det året men min personlighet växte, jag lärde mig massor, var med om nya saker, fick nya vänner och erfarenheter osv. På bara 1 år! Tänk hur jag kommer vara som 30 aaaah :O En annan människa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />