Kommentarsfråga kolhydrater

Tja! För ett tag sedan skrev du att du håller dig i form eftersom att du håller tillbaka på kolhydrater, men jag märker att du skriver att du äter mackor på kvällen osv. osv. Hur går det ihop? hehe.. Blir mackorna middag eller äter du mer nu eftersom att du börjat springa igen? :) Kram!

Hej! Hmm det där med att jag håller igen på snabba kolhydrater vet jag inte om jag var riktigt ärlig när jag skrev haha. Eller okej, jag äter nästan aldrig kolhydrater till de stora målen. Aldrig onyttiga mackor till frukost, aldrig potatis & ris till lunch/middag och väldigt sällan pasta. Kolla här hur jag äter en vanlig dag. Eftersom jag "drar in" på onyttigheter under dagen och äter relativt bra mat som mycket bär, frukt, grönsaker och "smala" proteiner och mejeriprodukter till frukost, lunch & middag så kan jag unna mig snabba kolhydraterna varje kväll vilket gör att min vikt, träningen och maten går plus minus noll. Visserligen äter jag väl lite större portioner nu när jag springer varje dag men annars äter jag likadant som när jag inte tränade. Dock känner jag att jag vill gå ner ett par-tre kilo till studenten så det är nog dags att börja med en nyttig-rusch nu. Vägrar att se tillbaka på bilder från mitt livs bästa dag och skåda en mullibull-mandy. Min kropp för två år sen, och för ett år sen också för den delen var precis som jag vill ha den nu. 3 kg mindre än vad jag vägt nästan konstant senaste halvåret då jag pluggätit för mycket hehe...


Dags att kanske skippa kolhydraterna helt för att se ut såhär på studenten!

Kommentarer
Postat av: Anonym

men blir kvällsmackorna ditt kvällssnack eller är det middag?

2012-05-15 @ 17:05:19
Postat av: amanda falk

SVAR ANONYM: Nej jag äter inte mackor till middag, kolla som sagt på länken jag skrev i inlägget, där står det vad jag äter. Jag äter nästan aldrig mackor, har väl inte skrivit i bloggen att jag brukar äta massa mjuka smörgåsar... har för mig bara att jag nämnde när jag käkade te & knäckebröd på natten för att jag hade varit ute och ätit middag kl 18 och därför hunnit blivit hungrig. menmen, mina middagar består inte av mackor alltså :)

2012-05-15 @ 20:04:49
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />