Kommentarsfråga: Stockholms nattliv

Hej Amanda! Jag och några kompisar ska till Stockholm nästa helg och vi skulle gärna vilja prova på nattlivet i storstan, hehe. Men vi har ingen aning om vart man ska gå ut, så jag undrar om du har något tips? Verkar som de flesta klubbar har åldersgräns 20 eller högre?

Hej! Vad roligt att du ska till Sthlm och parta ;) Tror det är roligare att gå ut här om man inte är van! Som du säger har de flesta klubbarna åldersgräns på över 20 men det är ju inget som följs i praktiken. Om man är ett litet gäng tjejer, följer dresscode osv. så kommer man in på de allra flesta ställen utan problem! Det är svårt att avgöra vilka klubbar som är bäst eftersom umgänget, om någon har bord, hur danssugna folk runt omkring en är, och liknande
oftast avgör om kvällen blir lyckad eller inte. Men här är mina tips på klubbar jag haft roligast på och de som ni lätt kan skippa. Detta främst baserat på lokalen, musiken samt vilken typ av människorna som hänger där.

Mina favoritklubbar i Sthlm: Solidaritet på helger, Rose på onsdagar, Sturecompagniet på torsdagar och Collage på fredagar.

Bör undvikas enligt mig: LobbyLaroy, Collage onsdagar, White room och Magenta.

Café Opera och Spybar har jag varit för lite på för att kunna säga om det är bu eller bä men många av mina vänner gillar dem! Ambassadeur, Hell's Kitchen och Berns har jag aldrig besökt. Nästan alla ställen jag nämnt ligger runt Stureplan/T-bana Östermalmstorg, har aldrig varit på söder så kan tyvärr inte säga något om det. Hoppas ni får så jätte roligt! Skriv gärna tillbaka efter er utgång och tala om vart ni var och vad ni tyckte :) Vad tycker ni läsare om för klubbar i Stockholm, kanske har ni några tips till mig? Kram!


Kommentarer
Postat av: rebecca!

vilket bra inlägg! :D

Hoppas du haft en bra helg! :)

2012-03-25 @ 20:35:40
URL: http://ladymuffin.blogg.se/
Postat av: johanna

tack för svaret! :)

2012-03-26 @ 09:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />