En extra sun touch på min solbruna kropp

Det är inte ofta jag använder brun-utan-sol eftersom jag i grunden har så himla blek hy så då blir det så himla oranget och onaturligt. Men när jag blivit lite naturligt solbrun från resor så brukar jag smörja in mig ett par gånger i veckan med någon lotion med brun-utan-sol-effekt för att inte bli torr och flagna och för att behålla färgen. Dessutom så tycker jag inte det alls ser lika "fejk" ut när man bygger på en redan brun hud.

Många gånger har jag använt Doves lotion som stegvis gör en brun för varje gång man smörjer. Tycker det är bra för att då blir man inte randig/fläckig på en gång ifall man skulle missa någonstans eftersom den inte ger så stora förändringar efter en smörjning. Åhléns och loréals har jag också testat och denna gång köpte jag Niveas sun touch för face & body. Jag kan verkligen inte använda i ansiktet, blir katastofalt resultat men annars brukar Niveas också vara bra. Jag som älskar Hawaiian Tropics produkter borde testa deras nästa gång. Har någon av er gjort det eller vilken är er favorit?


Kommentarer
Postat av: Evve

Jag använde en sån förut, kan det ha varit från ACO? Eller kanske LDB? Ngt billigt var det iaf. Funkade jättebra på hela huden UTOM ansiktet- där blev det skitdåligt efter första smörjningen! Såg ut skokräm light.

2012-03-15 @ 15:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />