Intressant kommentar att ifrågasätta

Kommentar: Synd att du är så ful. I övrigt är du en bra tjej - bra betyg, driven, positiv till livet osv, men ditt utseende - tyvärr.

Haha herregud det här är skrattretande. En sån här kommentar säger mer om dig än vad den gör om mig. Visst stämmer det säkert att du inte alls gillar mitt utséende för alla har olika "smak". Man kan ju inte tycka att alla runt omkring, i bloggvärlden, på gatan eller bland ens vänner är snygga men det går man väl inte runt och säger på det, eller har jag fel? Jag går iallafall inte runt och sprider massa negativa åsikter om hur folk ser ut, inte skriver på internet heller för den delen. Hade lust att klippa ihop lite överdrivet glada bilder på mig för att visa hur extremt lite jag bryr mig om en kommentar som denna. Men jag väljer ändå att skriva om den för att ifrågasätta vad denna person kan tänkas vinna på att kläcka ur sig något som detta. Hoppas med hela mitt hjärta att du går och lägger dig i sängen ikväll och somnar lite extra glad med tanken "härligt att jag känner mig lite extra bra för idag lyckades jag nog trycka ner Amandas självkänsla/förtroende lite." Om inte, kan jag tala om att den här kommentaren var bland det mest värdelösa jag sett eftersom den inte leder till något annat än att jag känner mig hästlängder mycket bättre än dig. Bättre som person också eftersom jag blir påmind om att jag själv är en tjej som älskar att sprida glädje och göra folk glada, till skillnad från dig - som inte verkar vara speciellt positiv till livet.


God natt, puss & kram till er som är av samma åsikt som mig, ni finns ju såklart också och jag tror ni alla tjänar på att ha den positiva glada inställning jag har. Det gör både er själva och de ni umgås med lyckligare - vilket också gör er finare! :)

Kommentarer
Postat av: Madeleine

2012-03-26 @ 22:44:23
URL: http://madeleinegray.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Avundsjuka kallas det! fy för människor som måste trycka ner andra. Har fått en del liknande kommentarer så jag tänkte länka till ditt inlägg om det går bra? Keep smiling :) KRAM

2012-03-26 @ 22:46:40
URL: http://madeleinegray.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha okej? Vilket värdelös kommentar alltså, jag förstår inte riktigt vad den där personen ville säga med det där.. För övrigt så tycker jag du är helt sjukt snygg och dessutom "happy girls are the prettiest"!

2012-03-27 @ 12:00:59
Postat av: Sofia

För det första tycker jag själv att det attraktiva med en människa kommer inifrån, klychigt men så jäkla sant. Den enda anledningen till att någon skriver så är avundsjuka. För det andra, du är snygg!

2012-03-27 @ 14:21:56
Postat av: Dilek

Du är grym tjejen!!!

2012-03-27 @ 17:55:15
Postat av: Marre

Det finns idioter till allt. Bra svar av dig!

2012-03-28 @ 20:46:22
URL: http://maaarree.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha, fast seriöst, menade ingenting elakt, det var bara ett konstaterande. Synd att du är ful liksom, och det är inte bara jag som tycker, du är, enligt de allra flesta killar, riktigt ful. Bra att du har lite att komma med på andra plan än rent utseendemässigt dock!2012-03-29 @ 18:44:34
Postat av: Hanna

anonym: suck.. man får väl inte omkring o säger till människor att dom e fula?? får det dej att känna dej bättre på något vis när du försöker trycka ner andra? Btw har jag en känsla av att du själv inte är så vacker, i alla fall inte på insidan när du ens orkar sätta energi på sådana kommentarer. Skönhet kommer från insidan och med tanke på din kommentar måste du vara jäkligt ful!

2012-04-02 @ 17:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />