HÄLSODAG 1 april på Djurgården!!!


Projektarbete: Hälsodag med goodiebag & hälsotidning


Beach-12 är på väg och det har nu gått flera månader på det nya året. Därför är det hög tid att sätta igång att motionera mer och äta nyttigare eller äntligen förverkliga nyårslöftet om en förändrad livsstil och hälsosammare liv. Ta med dig dina vänner och kom på en gratis hälsodag med gratis vardagsmotion och utdelning av hälsoprodukter och erbjudanden. Vid målgång får 100 glada deltagare en goodiebag med sponsrade produkter. Dessutom ger vi ut vår egen hälsotidning innehållandes tips och motivation till 100 personer.


När? Söndagen den 1:a april kl. 12.00
Var?
Promenad ca 2 km på Djurgården från Djurgårdsbron till Djurgårdsbrunn. Ej gemensam starttid. Samling vid den blå porten på Djurgården.

Sponsorer till dagen publiceras här på bloggen innan hälsodagen går av stapeln! På facebook heter eventet "HÄLSODAG 1 april på Djurgården!!!"  och är offentligt så det ska gå att anmäla sig där varesig ni är vän med mig eller inte. Var snäll och gör det om ni vill deltaga :) Hoppas att flera av er kommer så får jag träffa er också! Välkomna önskar projektledarna Amanda Falk & Carina Fredriksson vid Jensen Gymnasium Norra.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

WOW :D Lycka till!!

2012-03-11 @ 21:45:58
URL: http://fitnessego.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />