Det blir hett!

Hej Amanda, jag var i dubai i januari men var ganska besviken på det kyliga vädret så jag tänkte åka dit i juni. Är det verkligen sjukt varmt eller klarar man av att sola lite? :)

Det ser ut att vara en ovanligt het vår i Dubai, 39 grader idag och det brukar det inte vara i slutet på mars. Blir mycket värme för oss i slutet på nästa vecka och under påsklovet alltså! I juni brukar det ligga runt 40, varmast är det i juli-augusti då det rätt ofta går över 45 sträcket i skuggan. Meeeen, det går att resa till Dubai ändå under sommaren eftersom det verkligen är byggt för det heta klimatet. AC finns överallt: i alla lägenheter, bilar, hotell, shoppingcenter, caféer, restauranger osv. Ibland ställer de t.o.m. ut AC's på caféer så man kan sitta ute och få kall luft på sig. Hotellpoolerna är nerkylda så dem kan man ligga i vilket gör att man "orkar" sola året runt ;) Dock brukar det vara för varmt att gå på stranden och bada i havet som kan bli upp till 38 grader i mitten på sommaren. Fast i juni brukar det gå! Btw, Dubai har ju sina årstider precis som Sverige så december-januari är kallaste månaderna och deras vinter, ändå brukar temperaturen ligga runt 20.


39 grader under dagen idag, blir två heta tjejer i Dubai under påsk ;)


Nu på kvällen kl 21, 23 i Dubai, är det 33 grader. Kommer inte frysa det minsta på väg hem på nätterna barbent i korta dresses, härligt!

Kommentarer
Postat av: M

Tack för inlägget du är så gullig :) jag uppskattar värme och 40 grader kmr jag nog kunna hantera då jag har rötter från Iran och brukar har sjal o hela köret under sommaren där nere, så ja härligt kmr d bli nu i sommar i dubai

2012-04-02 @ 15:57:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />