Blondes evening and birthdays

Ikväll ska jag till Hedvig där ett gäng snygga brudar ska fira henne som fyller år idag och Clara i efterskott som fyller år 28 feb. Förresten har hela livet tänkt på en sak, om man är född 29 feb på skottår, hur blir det då med personnumret och hur känns det att inte ha en riktig födelsedag mer än var fjärde år? Vad tillåter vakter när man blir 18, att man går ut den 28:e eller den 1:a? Någon som är född då och vet eller har en vän som gör det?

Blondinerna ska iallafall har förfest i lyxig Hollywood-60-talsanda. Det kommer bjudas på specialgjorda Hollywoodsnittar, blondin-överraskningar och så ska det blandas en massa smarriga drinkar (white rum & Malibun är med)!! Kommer bli awesome och kvällen fortsätter sen såklart på bästa Rose! Börjar 8.30 imorgon med foto och har en inlämning under lektionen så håll tummarna för att jag lyckas ta mig till skolan, Rose-onsdagar kan ju vara farliga har jag lärt mig efter x antal gånger haha. Ska snart kila så hoppas inte brudarna går in på bloggen under de närmsta två timmarna för nu visar jag de fina roliga korten till presenterna!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej!

Jag kom av en slump in på din blogg igår men började läsa lite på den och fastnade för ditt intresse för tärning. Idag återbesökte jag din blogg och jag fann att vi har många fler gemmensamma intressen än just träning. Det var storögt som jag läste om att din pappa bor i Dubai, och tt du har varit 10 gånger i Thailand!! Hur awesome är inte det?! Jag skulle bli superglad om du kunde berätta om alla länder du har varit till och vad du tyckte om resan. Hoppas att det inte skulle innebära för mycket tid!Tack på förhand! :)

2012-03-14 @ 20:23:26
Postat av: anna

Kul med födelsedagsfirande! Ha så kul :DJag fyller faktiskt år på skottdagen och har ett vanligt personnummer, vakter räknar från den 1:a! :) Jag firar ju normalt varje år 28 alt 1 ändå och sen är det ju ett lätt datum för att andra att komma ihåg, haha! :)

2012-03-14 @ 21:11:15
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: pilla

Ha det skoj på Rose - älskar den klubben! Själv får man vänta tills helgen på utgång :(

2012-03-14 @ 22:09:18
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Sara

Ha en toppenkul kväll! :)

2012-03-14 @ 22:15:39
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Ha en toppenkväll! ;D

sv: Oja, jag blev så glad när budet kom :D

Haha, det gör inget - nu är jag ju väldigt sen med att svara också så. Det låter väldigt kul, är själv väldigt intresserad av att plugga utomlands och sådär men vet inte var det skulle vara.. Det känns som att jag borde bestämma mig, skulle vara bra om jag kom igång till hösten igen så att man inte tappar allt det där med att sitta i skolbänken...

Förresten, hur fungerar skolan i Dubai. Kostar det massa pengar som i USA och sådär? Hur mycket på ett ungefär i så fall? Är det svårt att komma in på skolorna/hur går ansökningen till?

Ha en toppenkväll som sagt, kram!

2012-03-14 @ 23:18:07
URL: http://rebeeccam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />