Drog på solsemester

Idag var jag på solarieöarna för kanske tredje-fjärde gången i hela mitt liv. Carina drog alltså med mig till solariumet där jag fick ligga uttråkad under blåa cancerrör i 25 min. Något som sällan händer och något jag egentligen är emot då jag tror vanlig sol är mer hälsosam för kroppen (trots att den såklart också är farlig om man blir röd/bränner sig/inte smörjer sig), den är iallafall naturlig. Meeen att vara ett spöke på studenten vägrar jag och eftersom moln och regn envisas med att dyka upp nu hela veckan innan så kan det ju inte skada att fejksola några gånger. Kan inte krypa under stolen med att det var sjukt effektivt eftersom man fick färg så fort! Så ni vet sitter jag här med röda bröst nu eftersom jag är inte van att sola topless hehe.. Kan faktiskt också erkänna att jag är säker på att jag hade varit lite solarieberoende om jag inte reste så mycket som jag gör. Känner mig alltid snyggare, piggare och fräschare med lite färg på kroppen!


Vad har ni för åsikt om solarium? Fakesolar ni eller använder brun utan sol eller är ni lika gärna bleka som brunbrända?

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag håller med dig, gillar egentligen inte heller solarium men jag gjorde precis som dig när jag skulle ta studenten förra året. Solade några gånger, tyvärr så tyckte jag inte att det gav någonting, tyckte inte att jag blev brun över huvud taget... :/

2012-06-05 @ 11:01:33
URL: http://rebeeccam.blogg.se/
Postat av: Anna

I solarium har de ju lyckats ta bort de mest skadliga strålarna (är det UVA eller UVB? kommer inte ihåg, men en av dem), plus att man inte bränner sig om man inte ligger alldeles för länge.. Så för min del är det mer hälsosamt, då jag alltid bränner mig när jag solar utomhus haha :) Plus att reser man inte på hösten/vintern behöver man D-vitaminerna man får av det!

Jag sätter bara på en bra spotify-lista, lägger såna där solarieglasögon på och låtsas att jag är i Grekland, föööör skönt!

2012-06-05 @ 12:38:01
Postat av: anna

Nä, jag bryr mig inte så mycket.. Ligger i solen om jag känner för det men känner inte mig tvingad att vara brun, även om det är väldigt fint!

2012-06-05 @ 18:09:11
URL: http://annamathisen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har samma åsikter som dig, har bara solat solarium typ fem gånger i hela mitt liv, och det var lääänge sedan :) Är också för att jag reser mycket och alltid är ute när det är sol, så behöver ingen fakebränna :)

2012-06-05 @ 21:49:21
Postat av: Sara

Jag har samma åsikter som dig, har bara solat solarium typ fem gånger i hela mitt liv, och det var lääänge sedan :) Är också för att jag reser mycket och alltid är ute när det är sol, så behöver ingen fakebränna :)

2012-06-05 @ 21:52:48
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />