Fixar och handlar dag

Vilken sekund som helst dör mitt batteri på datorn och då kan jag inte ladda den eftersom laddaren ligger i mitt bagage som fortfarande inte kommit än.. Pappa kommer imorgonkväll och då hoppas jag han kan lösa alla problem med väskor/flyttlådor. Sov till kl 16 idag och sen fixade jag och brorsan bara runt en massa innan vi åkte och handlade hur mycket frukt, juicer och godsaker som helst. Typ 18 kr kostar det att åka taxi till Dubai Mall, världens största shoppingcenter, från oss så det ligger jätte nära och det är jätte billigt med taxi så därför tar jag alltid det istället för skytrain/metro. Ska byta till pappas dator nu och försöka få upp lite bilder från studenten, kika in snart!


Sliten till tusen på Arlanda igår morse. Sov väl totalt 10 timmar sista veckan i Sverige med student, min födelsedag, mammas födelsedag, Summerburst, packa ner hela mitt liv osv.
Tittade på nya mission impossible på planet, passade perfekt eftersom de klättrade på Burj Khalifa. Sjukt cool film men undrar varför inte fler filmer har spelats in här i häftiga Dubai. Miljön och byggnaderna här borde vara imponerade för filmbranchen.


Burj Khalifa från balkongen inatt. Kändes nästan konstigt att se den efter filmen.


Kom precis hem från Dubai Mall nu, här är snygga entrén.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />