New make-up

Rensar min neccesär genom att slänga-köpa-nytt! Jag hatar gammalt smink, vill helst bara använda halva pudret/ögonskuggan/mascaran innan jag kastar den. Blev fyra nya saker och tänkte försöka hitta en brunare foundation imorgon! Jag har ju blivit a suntanned girl. Använder dock jätte lite foundation så det kanske är lika bra att skippa den helt och gå all in på solpudret istället.


Mango bodysplash som jag tar med i partybagen på nätterna och väskan på dagarna. En eyeshadow primer potion från Urban Decay i färgen golden som man använder under ögonskuggan för att den ska hålla längre. Efterom den skimmrar i guld kan man också använda endast den om man vill. Sen en ögonskugga i mina colours: skimmer, gold, brown och deras mörkaste sun-bronze-powder på det så är jag ready to go out efter lite mascara & lipgloss! Jag sminkar mig alltid rätt fort.

Kommentarer
Postat av: SOFIASTICATED

Va coolt att du bor i Dubai! Har aldrig varit där, men har länge velat åka dit!

Bloglovinbyte? :)

KRAM

2012-06-30 @ 22:00:40
URL: http://sofiasticated.blogg.se/
Postat av: miri

hej mandy haha

Jag har följt din blogg LÄNGE, och älskar din stil och personlighet.

DU är bäst, och en riktig inspirationskälla, plus att du välsignats med ett par ben som jag lätt skulle hugga av mig ena armen för.Måste dock klaga på en sak. Snälla, ta det inte personligt, och ignorera mig om jag låter dum. Menar verkligen inget illa, älskar dig som sagt. Men snälla..SNÄLLA snälla, blanda inte svenska+ engelska. får ont i ögonen. Du är jätteduktig på svenska, och kan uttrycka dig felfritt utan att ta till en masa onödiga engeska ord. texten blir bara messy..och man känner sig lite seird, om du nderstand vad jag menar.pussMirriii

2012-06-30 @ 23:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />