Hot hot hot

Härdade ut 1,5 timme på stranden... Havet är som ett badkar och man aktar sig för de varma vågorna när de kommer, konstig känsla. Eftersom allt är möjligt i denna stat tycker jag de borde kyla ner havet och ställa ut extrema air conditions på beachen. Sneakade iallafall in oss på ett hotel där vi drack frozen non alcoholic drinks. Sen tog vi taxi förbi en supermarket för att fylla på frysen och kylen med frusen frukt, juices, saft and son on för ikväll är det ladies night och "lillördag" i Dubai.


Huhuhu vaaaaaarmt, en strandpromenad på 10 min kändes som vi fastnat i öknen. 45 grader i skuggan, minst 35 grader i havet. Har badat i 39 som mest.


Finally något ice cold!


Vi blev kallade för walk in guests som drack virgin...

Kommentarer
Postat av: anna

Hehe vad betyder det? :)

2012-06-26 @ 22:50:22
URL: http://annamathisen.blogg.se/
Postat av: Carolıne

oj, kanske nt sa bra att aka dıt ı junı da, vıll kunna vara pa stranden hela dagarna:P men kollade pa ving nu och dar star att det ar 20 grader pa natten ı Dubaı ı aprıl och 22 ı vattnet.. har du varıt dar ı aprıl nangang? stammer det att det ar sa kallt da? :o

2012-06-26 @ 23:28:04
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Postat av: ida

Åh gillar kyla ner vattnet-förslaget! Var där i augusti förra året och vi åkte bara till stranden för bilder haha, så fruktansvärt varmt!

2012-06-27 @ 16:07:01
URL: http://idanya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />