Delicious lunchdinner every day

So delicious dinner tonight! Eller tonight och tonight, det var snarare på dagen. Vi äter alltid frukost hemma och sen "lunch-middag" ute. Eftersom ingen av oss pallar med en stor middag på kvällen och sen femtioelva drinkar på det så försöker vi alltid äta någon hyffsad enkel lunch-middag vid 17-tiden. Igår åt vi smashing smarrig middag på Moore. Salads, soup and nybakad stenugns bröd. Idag blev det mozzarella/tomato, hummus,
baba ganoush och arabic bread. Eftersom jag inte gillar sparkling so tog jag som vanligt still water och Fiji var det det best water ever.


Utanför Dubai Mall.


Sprang på cristal water som innehöll swarovski kristaller, typiskt Dubai!


My lovieeee, har så sjukt kul all day all night! Spendera 2 weeks together med bara massa skratt och glada miner utan ens en mini fight är som att hitta en nål i en höstack.


Lunch-dinner. Fooodiiie, nomnomnomnooom.

Kommentarer
Postat av: Erika

Alltså jag dör snart! Jag och din kompis har så mycket lika grejjer, daria väskan, garden collection klänningen, raybansen, örhängena på denna bild. Helt sjukt, dock har jag inte kvar de tre förstnämnda då jag rensar garderoben för att köpa nytt men nu ångrar jag att jag gjort mig av med det, haha.

Tack för en bra blogg, älskar att du uppdaterar mer nu

2012-06-29 @ 21:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />