Engelskaprov på A.U.D.

Som jag nämnt tidigare hade jag mitt engelska prov på American University idag. Som vanligt kändes övningsproven jag pluggat på innan mycket lättare, men så är det alltid. Jag tror det gick bra iallafall eller åtminstonde var det ett bra prov som rättvist kommer visa vilken nivå jag ligger på. Blev dock lite chockad när jag kom in i salen (efter att ha visat mitt pas och massa papper för minst 3 security vakter, det springer typ runt små poliser på skolan överallt) och det låg headsets överallt. Första delen var hörförståelse och det hade jag inte fått någon info om alls. Jag verkligen haaatar hörförståelse. Reading comprehension gick iallafall helt ok och skrivdelen som är det lättaste jag vet gick tipp topp! 600 ord om ett val jag gjort som påverkat mig positivt, inte speciellt svårt alls och jag lyckades säkert pricka in minst 20 olika formella linking words i texten. Här kommer lite bilder från skolan som jag tog i förmiddags.


Älskar skolans område, byggnader och lokaler. Så fint där!


Tennis, sport, food... behövs massa skyltar så man inte går vilse på skolan.
Inne på ladies room, varför har vi inte damer/herrar på svenska skolor? Eller var det bara på Jensen som vi inte hade det?


Skolan har en egen Starbucks där jag satt (inomhus) innan provet och väntade.


Återställare efter provet, iskall redbull sugarfree - exakt vad som behövdes!
Bye bye school! Ses 2 sep om ni visar er vara bättre än canadian & english college.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken söt blus!:)

2012-07-09 @ 16:38:25
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Alva edaniu

Hej Amanda! Hur är det :) känns som jag saknat dig

Lite faktiskt jag har vart lite dålig på att kommentera i din blogg :p hoppas du har det toppen i dubban ( som min mamma säger :p) är lite avundsjuk så :p tänkte fråga vart du har köpt den toppen som du hade på dig när du var och skrev ditt eng prov. Den var jätte ffin spec kragen :) tänkte också fråga vad ditt rosa nagelack kommer ifrån?:) du visade det på en bild under där tror jag :) jag har ju fixat en ny blogg nu :) på blogg.se har vart dålig på att uppdatera har typ ingen inspiration just nu tips? Föresten vad heter du på instagram ? Följ mig jag heter. Alvaedanius :) ha det toppen hade velat träffa dig nån gång :) många kramar /Alva

2012-07-09 @ 17:20:30
URL: http://lefashionista.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vi hade dam- och herrtoaletter på våran skolan :)

2012-07-09 @ 21:03:07
Postat av: pilla

På min skola hade vi ladies room!

2012-07-09 @ 22:29:54
URL: http://pernillabredolt.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />