Chic lit is the shit

Jag är verkligen ingen bokmal och i och för sig inte duktig på varken musik eller film heller. Jag är inte allmänbildad för fem öre gällande artister, låtskrivare, skådespelare, producenter, författare eller liknande.. Framförallt så hatar jag att läsa och jag sätter mig hellre med en kemibok än en roman som jag inte valt själv eller som inte passar mig. Det är ett mirakel att jag tagit mig igenom gamla klassiker i svenska och engelska under gymnasiet även om jag måste erkänna att jag ibland har köpt kortare verisoner eller läst om samma sida femton gånger för att iallafall fatta 50% av vad som står.

Tänkte iallafall ge lite boktips till er som är som jag och bara tycker om roliga chiclit böcker om kärlekstrubbel, karriär, storstadsliv osv. (utan svåra djupa tråkiga budskap) som man kan läsa på sommarsemestern i skuggan av en palm, i baren sippandes på en svalkande drink eller sittandes vid poolkanten. Det är nämligen bara utomlands som jag tar mig tid till att läsa så det är väl kanske inte så konstigt att jag inte tar mig igenom mer än 3-4 böcker per år när jag är i Thailand och ibland möjligtvis här om jag inte har någon vän som hälsar på. Här nedan kommer lite av mina favoriter, ge mig gärna tips om mni känner till några liknande böcker/författare.


Gossip girl serien, Cecily von Ziegesar.
Shopaholic serien och övriga böcker av Sophie Kinsella.
Serien om Elsa, Sofi Fahrman.
Bergdorfblondiner, Plum Sykes.
Sista natten på Chateau Marmont, Lauren Weisberger (läser den just nu, dock inte lika bra som ovanstående).

Kommentarer
Postat av: BLINGA MOBILEN WWW.PHONFASHION.SE UPP TILL 50% RABATT

janet evanovich böcker är superbra! De borde du verkligen prova, de är ungefär som ovantående :)

2012-07-08 @ 17:21:53
URL: http://www.phonefashion.se
Postat av: Emma

Måste tipsa dig om lauren conrads böcker, älskar dom! Plöjde en på en dag förra året (på beachen såklart då) Dock är dom ju på engelska men kan ju vara bra nu när du ska plugga på engelska :)

2012-07-08 @ 21:53:07
Postat av: Caroline

läs "dubbelbokat" av sophie kinsella! sjukt bra:D

2012-07-08 @ 22:17:02
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Postat av: Anna

visserligen inte chicklit, men det enda jag läser på semestern är terry pratchett. han har skrivit en bok med neil gaiman som heter "good omens", sjuuuukt bra och rolig! :)

2012-07-09 @ 00:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />