BEST BIGGEST HOUSE POOL PARTY

Sådär, nu ska jag fått lite bättre ordning på min nya design. Om man inte ser ändringarna så kan man testa att klicka F5 och om inte det funkar så tar det kanske några dagar för av någon anledning blir min blogg alltid jätte konstig när jag redigerar i stil- och kodmallar.

Igårkväll skulle jag åka till några engelska killkompisar i Emirates hills men det slutade med att jag blev inbjuden på ett enoooormt house and poolparty med säkert över 100 roliga människor och dubbla antalet Absolutflaskor. Haha det var ett skämt men jag ville inte dricka så det blev en spiknykter natt som ändå inte slutade tidigare än att jag kom hem kl 6 imorse. Jätte trevliga människor var det på festen så har suttit och chattat/bbm:at/whatsappat hela dagen. Inte van med att man träffar så många västerlänningar/européer här men nu var det nästan bara killar från Canada, Irland, England, Frankrike, Australien och ett gäng från South Africa och juste Jamica också, as coola såg ut som Usain Bolt allihopa! Eftersom klubbarna är stängda är det alltså houseparties som gäller men jag hade aldrig förväntat mig något så grymt som i natt, fantastic surprise!

Fasiken, önskar jag hade tagit lite bilder men jag glömde totalt bort det... Typiskt! Men är iallafall så glad för nu kan jag ha size 700 på bilderna istället för 500 så här får ni ett gäng på mig och några finisar som jag saknar där hemma och som inte går att ersätta med vältränade snygga grabbs på poolparties.Alla bilder från 2011, visst hade jag mörkt hår? Kommer knappt ihåg att det var sååå mörkt. Och jag menar jag har ju inte gjort något annat än slingor och sen har ju solen blekt det men det är endå jätte stor skillnad.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härliga bilder! allt bra med dig? :) ♥

2012-07-22 @ 11:30:59
URL: http://raawhr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />