New Jewelry

I flera månader hade jag lånat mammas berlock, ett guldhjärta som och fick av pappa innan jag blev till. Det hade nu suttit runt min hals på en guldkedja nästan hela trean men när jag frågade om jag fick ta med mig den när jag flyttade fick jag såklart inte det. Därför önskade jag mig ett eget guldhjärta i studentpresent vilket jag fick av min fantastiska mormor. Hon är verkligen någon jag ser upp till när det gäller att våga visa känslor. När hon fick höra att jag grät av glädje när jag fick reda på att jag fått MVG i allt ringde hon upp mig på en gång och tyckte själva glädjetårarna var mer betydelsefullt än själva betygen haha. Hon är underbar och jag saknar henne!

Förutom guldhjärtat som jag alltid kommer minnas som en symbol för att jag klarade de tre kämpande, prestationskrävande, ångestfyllda åren på gymasniet efter mina höga mål fick jag dessutom studentpengar av mormor och morfar. Bland annat köpa jag smyckesskrinet nedan från Zara home. Jag älskar det, precis ett sådant jag alltid letat efter.


Nytt smyckesskrin från Zara home som jag köpte av studentpengar från m&m.


Verkligen rymligt med de två lådorna. Favorit smyckena överst!


Lite nya guldsmycken. Den fina röda berlocken fick jag av mamma i födesledagspresent, guldhjärtat av mormor i studentpresent och örhängen köpte jag här nere nyligen.

Kommentarer
Postat av: Caroline

vad fint!

2012-07-13 @ 01:16:54
URL: http://littlemisssunshiiiine.blogg.se/
Postat av: Sara

Så fint! :)

2012-07-13 @ 07:01:03
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />