I WANNA BE A BROWNIE

Please please please varför kan det inte bli roligt att sola? I hate it. Kom igen, ligga ner och bara svettas så så så uttråkande och framförallt alldeles för varmt här. Jag blir galen och vill hoppa runt. Läsa och lyssna på musik går i 30 min sen är det tråkigt och vad gör man då? Simmar lite sen är det också tråkigt. Men jag är vitare nu än vad jag var när jag kom haha, har knappt bikinilinjer och jag ska till ibiza om en vecka. Jag önskar solen gick genom glas. Då kunde man sitta inne i ett svalt rum och titta på gossipgirl medan man blev brun. Och så kunde shoppingcentrena ha glas tak så kunde man gå runt och shoppa i bikini, så nice bästa uppfinningen ever. Nej det här funkar inte längre. Hej hotell och pool, jag ska testa något nytt stort hotell idag så kanske jag hittar lite roligt folk att titta på. Ikandys pool på Shanri-La är inte så stor.

Vad ska ni göra idag? Måndag i Sverige? Sommarjobbar ni, har ni semester eller sommarlov? Hur är vädret? Hahaha vet ni vad jag hörde på radioreklam precis nu ".... get your beach body back for the winter, start today...." Här ska man vara bikinisnygg på vintern. Nu ska jag kila för bli brun! Byeeee, ha en toppen dag!
Såhäääär brun ska jag bli!! Irriterar mig att jag var snyggare när jag var 17 (översta) än vad jag är nu.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Fin blogg!

Var snäll och hjälp mig i denna tävling, det går snabbt tryck bara på rösta så blir jag glad :)http://sarasmatkasse.se/djur-tavling/bidrag/697Förlåt om du inte gillar sådana kommentarer :)

2012-07-23 @ 11:18:31
URL: http://sophielovisas.blogg.se/
Postat av: Anna Lovisa

Jag tycker du är minst lika vacker nu som du! :)

2012-07-23 @ 18:49:25
URL: http://alovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />