Hann med 8 klubbar/barer igår!

Igårnatt var the top of the top max of the maxing pushing and dancing night ever! Vi började med att åka till Dubai Marina, the address hotel för att gå in på Blends ladies night och dricka några gratis strawberry daiquiris. Tog sen en vända ut på Shades poolbar för att besåda the fantastic view. Åkte sen vidare till Siddartha poolbar som tyvärr visade sig ha stängt precis när vi kom. Gick då förbi Buddah Bar och sen vidare till en restaurang/bar som heter Toro Toro och som jag aldrig besökt förut. Jätte fint men inget håll-i-gång så då gick vi till Embassy där vi maxade dans i 1 timme innan vi insåg att den låga takhöjden där inne gjorde att värmen var extrem och att vi var tvungna att dra därifrån för att inte coola vippen. Åkte till Dubais "thailändska" exotiska klubb Mahiki vilket inte blev en längre vistelse än en het diskussion mellan mig och Dubais enda idiotiska vakter som vi stött på förut... (Bojkotta Mahiki!!)

Snackade där med en engelsman och en sydafrikan som var på semester och inte visste vart de skulle så vi drog med dem till XL beach club där vi verkligen kööööööörde 110%, nej 220% mellan kl 1-3. Har aldrig blivit så svettig på en utekväll förut och det var så pinsamt att krama folk hejdå när vi skulle gå att jag sprang därifrån  helt blöt med sminket som rann och trassligt hår. Inte blev det bättre av att när vi kom ut från klubben och AC så möttes vi av en varm vägg, 45 grader igår.. Men det blev iallafall ett toppen avslut på Claras vistelse här!


Utanför mig, super taggad Clara som vanligt!


Världens finaste tjej och jag, strawberry drinkar på Blends.


Så otroligt fin utsikt på Shades där poolen möter skyskraporna.


Parteeey parteeey...


Bra drag på Embassy men dålig AC = bye bye!


Slutade med 2 timmars maxad dans på XL och blev så svettiga så det rann på oss, blöta och super fresh (?)... Nja... Men roligaste av alla hade vi!

Kommentarer
Postat av: simon

tjenare du! det är så att jag och en polare har tänkt åka till dubai nu i november och hade tänkte festa en hel del där! hittade din blogg och den har varit till mycket hjälp..men har nån fråga bara!

verkar som att det nästan bara är killar där tycker jag, stämmer det eller?

och undrar också lite över hur mycket det kostar att dricka på klubbarna, eftersom det inte verkar gå att få tag på alkohol i dubai så får man ju dricka allt ute ^^

Svar: Hej Simon!! Har du en mailadress jag kan svara till? :)
AMANDA FALK

2012-09-21 @ 03:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />