English test on Monday

Hello study day! På måndag har jag ett engelska prov i 3 timmar på American university. Resultatet kommer ligga som underlag för vilken vilken grupp med avsende på svårighetsgrad jag kommer hamna i om jag börjar plugga där i höst. Egentligen var allting klart för start den 2 september och jag hade bestämt mig till 110% att jag villa läsa en engelskakurs 20h/vecka i skolan (dvs 4 timmar om dagen sön-tors). Men då några av pappas vänner givit skolan kritik har vi lite vi måste kolla upp innan jag bestämmer mig. Bland annat jämföra American uni med English college och Canadian university. Det är inte värt att lägga en stor summa pengar på något som kanske inte kommer ge mig så mycket jag hoppats på. Då kan jag lika gärna åka några månader till Australien, resa runt och lära mig bättre engelska på det viset. Hur som helst, allt ordnar sig till slut och jag är säker på att det här kommer bli min livs bäst höst oavsett vad som händer! Bo i Dubai tänker jag iaf göra och jag har några planer på deltidsjobb här.

Nu är det verkligen dags att jag dyker ner och pluggar på linking words inför uppsatsen som jag ska skriva samt gör lite övningsprov inför reading comprehension. Jag måste säga att jag har blivit väldigt bra på talspråksengelska eftersom jag varit här så mycket, men herregud vad jag tappat min formella och stavningen... Var ju snart två år sen jag läste eng B.


Snart 4 veckor sen studenten, nu är det plugg igen! Fast bara tre dagar :)

Kommentarer
Postat av: pilla

Att du inte pluggar någon annan kurs än just engelska, typ marketing/ekonomi/finance eller så. Det är ju ändå på engelska så engelskan kommer du snappa upp ändå. Att kunna grammatik och sådant är bra men det lär man sig ändå.

2012-07-07 @ 14:01:02
URL: http://pernillabredolt.com
Postat av: Lovisa Lindström

American University - är det i Dubai, sverige eller USA du ska studera i då? Jag frågar därför att jag vet att det finns filialer på vissa ställen i världen trots att ett universitet har sitt hemmafäste någon annan stans :)Men det låter som att du ska till staterna?!Ska du plugga engelska endast, eller är det bara det du gör nu inför testet? :) Hur som helst - stort lycka till tjejen! :)Och tack för en spännande och intressant blogg!

2012-07-08 @ 12:54:26
URL: http://alovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />