EAT HEALTHY FEEL HEALTHY

Jag äter inte onyttigt, det gör jag faktiskt inte även om jag älskar stora gräddiga pastamiddagar och ica cream. Men däremot har jag under det senaste åter inte alls ätit lika sunt som när jag var 16-17. I samband med ett år av mer snabba kolhydrater än vad jag åt för 1-2 år sen, massa småätande och onyttigheter istället för riktigt måltider, dåliga luncher p.g.a. stress som resulterat i take away bars/riskakor/knäckesticks och ja andra rätt ohälsosamma matvanor så har jag kombinerat det med ett år av mycket festande och ingen träning. Eller jo mellan juni 2011-juni2012 tränade jag stenhårt i 2 månad, april & maj. Jag vill dock påpeka att detta inlägg inte har med vikten att göra då jag väger lika mycket, det handlar snarare om insidan. Visserligen kommer jag fortfarande leva livet och parta järnet på helger men jag ska verkligen försöka sköta om mina kostvanor, eller snarare rutinerna. Som jag säger är det inte så fel på vad jag äter utan snarare när jag äter och hur ofta.

Jag hoppas jag kommer plugga mellan kl 8-12 fem dagar i veckan i höst. Då blir det frukost vid 7, lunch efter skolan, ett litet mellanmål vid 16 och middag vid ca 19. Perfekt! Då håller man ämnesomsättningen och förbränningen igång och man blir inte vrålhungrig mellan målen som gör att man vräker i sig mat och sen mår illa/ får ont i magen, vilket jag ofta fått senaste året (aldrig förr) p.g.a. för få mål och slarviga rutiner. Just nu håller jag på med detox, när veckan är slut lovar jag att berätta exakt vad jag gjort. Men tills vidare tänker jag bara säga att jag längtaaaar efter en stor fräsch mozzarella-tomatsallad och jag skulle uppskatta en skål med hummus eller några skivor halloumiost lika mycket som att kyssa prins Philip. Haha det är sant!


Älskar bilder på nyttig mat, det ser så fräscht och gott ut! Inspirerad blir man också, som att man aldrig skulle vilja se en vit chokladkaka eller B&J glass igen.

Kommentarer
Postat av: sara

Muuuums! :)

2012-07-26 @ 14:24:50
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />