Bye bye partiiiies

Vet inte om så många hann läsa dagens inlägg om Ramadan, men jag vågade faktiskt inte ha kvar det. Exakt allt går ju genom cencur här. Journalister åker dit för ett och annat uttalande så slår vad om att en blogg skulle kunna bli spärrad precis som andra svenska sidor som ex. finest.se, siter med spel om pengar, siter med avklädda bilder and so on. Kanske att min blogg blir spärrad på grund av bikinibilder hehe. Nej men såklart kan ju ni från sverige läsa den ändå om det skulle hända men det skulle ju vara katstrof om jag själv inte kunde komma in på blogg.se

Hur som helst, som pricken över i:et på Ramadan så stänger såklart alla klubbar i en månad. Sista utgången är alltså på onsdag och nu är det closing parties, events och andra festligheter mån, tis, ons på massa klubbar. Ska se till att maxa järnet de sista dagarna för även om house parties kommer bli sjukt poppis tills jag lämnar landet för ibiza den sista juli så vet jag inte om jag vågar gå på hemmafester här ifall man inte känner personen som har den jättebra.


Bilder från Movida i fredags. Alltid rena rama fyrverkeri-nyårsafton en gång i kvarten på alla klubbar, nästan töntigt. Missade deras closing party igår men hoppas det blir galet festande ikväll, ska till ett ställe som ska vara bra på måndagar men som jag aldrig varit på förut!

Kommentarer
Postat av: Anna

men ååh nu blev jag nyfiken, undrar vad du skrev haha.. men gissar att det inte var så positivt om ramadan. kan förstå att det är jobbigt i en månad, men alltså middagar vid iftar.. sååå sjukt gott ju!! lätt värt det i en vecka iaf :P (men kanske inte mer) haha!

2012-07-16 @ 23:59:23
Postat av: Mona

draaaaaaaaaaaa hemmmmmm

2012-07-19 @ 20:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />