BYE BYE DUBAI

Jag älskar Dubai men för en gångs skull är jag lite trött på denna stad. Dels för att det är slutet på juli och så oerhört varmt, det har varit vidrigt att försöka sola i 45 grader. Sommaren är lågsäsong och många av mina vänner är i deras hemländer på semester. Dessutom är det Ramadan, inte så farligt egentligen eftersom jag kunnat äta/dricka som vanligt på hotell, hemma och mataffärer har varit öppna. Dock har ju klubbar/barer varit stängt i drygt en vecka och är det i tre veckor till. Kombinationen av Ramadan och den heta sommaren har gjort att staden varit lite död, något jag aldrig sett förut. Passar därför perfekt att jag drar strax! Har pecis kommit hem från BBQ hos min bästa killkompis här nere. Ska fixa klart allt nu och sen försöka vila ett par timmar innan jag lämnar Dubai. C U in 3 weeks!
Bilder från mina två favoritplatser i Dubai (Dubai Fountain & Madinat Jumierah) där vi brukar ha avskedsmiddagar med familjen och när svenska vänner hälsar på här nere. Men ikväll blev det ingen, lillebror är i Sverige, pappa i Tokyo och jag har haft lägenheten för mig själv för de mesta de senaste veckorna.


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Klickade mig in på din blogg när jag sökte tips på vad man måste se när man åker till Dubai, ska dit på semester till vintern! Skulle inte du kunna skriva vad man verkligen inte får missa när man åker till Dubai? Kommer endast vara där 3 nätter och 11 dagar på något annat ställe ca två timmar därifrån!

2012-08-01 @ 12:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />