BBQ @ EMIRATES HILLS

Verkar som roligheterna aldrig slutar här! Inte ens Ramadan, lågsäsong och mitt i sommaren sätter stopp för det. Jag ska iväg på BBQ i Emirates Hills nu, eeh ja senaste middagen ever kl 23.30. Jag och fyra grabbar, great hahah, standard i Dubai för mig, har nästan inga tjejkompisar här. Förresten, flera killar som jag träffat när jag varit ute har sagt att jag looks like Natalie Portman i Black Swan eller Keira Knightley in pirates of Caribbean. Om man tittar på bilderna i inlägget nedan på mig så finns det ju inte många likheter tycker jag men antar att bruna ögon och mitt nu ljusbruna hår är vad de tycker är likt.

Tack för ni idag svarade på hur min blogg ser ut. En sista fråga, är bloggen centrerad i mitten för er och har den blivit bredare? Om inte så blir jag galen för när man förhandsgranskar designen är den det men inte när jag klickar upp den som vanligt. Jaja, det rättar nog till sig...


Ja mer lik dessa vackra kvinnor än min blonda blåögda korta mamma är jag ju iallafall..

Kommentarer
Postat av: Isabelle Trönnblom

Har du testat att trycka på uppdaterinspilen när du kollar på bloggen? Funkar inte det kan du testa att rensa din webbhistorik :)

2012-07-22 @ 00:38:16
URL: http://tronnblom.blogg.se/
Postat av: Julia

klickade in här och tänkte lämna ett avtryck efter mig :)

2012-07-22 @ 01:10:07
URL: http://viewed.blogg.se/
Postat av: Maida

Så vacker hon är! :)

2012-07-22 @ 11:06:54
URL: http://maidre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />