Båttrip & snorkling i Oman

Goood morning!

Idag ska vi iväg på ett litet äventyr, nämligen åka på en snorkeltrip i Oman. Oman är ett annat land som bara ligger 2 timmars bilfärd härifrån och dess undervattensliv är mycket bättre än här i Dubai där allt liv under vattnet dött på grund av alla byggprojekt. Vi ska tillbringa dagen på en båt och snorkla/dyka, sola, bada, äta lunchbuffé och bara ha det skönt. Musik, bok, solkräm och solglasögon är nerpackat - det är allt jag behöver för att njuta max av livet denna dag. Ska vara där redan 8.30 så därför är vi uppe med tuppen! Försöker uppdatera från mobilen under dagen.

Förresten, vinnaren av tävlingen med presentkortet är Johanna Thåström som nu fått 200kr att handla för på miinto.se. Grattis grattis, hoppas det var en toppen start på din helg! Du har kontaktats via mail. Och ni andra, ha en super bra fredag ni också, kramkram från äckligt varma Dubai!
Bilder från förra gången vi var på en snorkel-/båttrip i Oman! Kommer ihåg att jag hade jätte mycket fysik att plugga över det lovet så jag tog med mig boken på båten, underbart att man slipper det nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />