Zlatan & Florida på XL

Hej bloggen! Godmorgon från en Amanda som troddes ha hamnat i koma... Jag gick och la mig 19.30 igårkväll eftersom jag var fruktansvärt trött då jag inte sov en sekund i en säng efter Roseonsdagen då jag åkte hem efter stänging kl 5 och det blev lite röra. Tog mig åtminstone till skolan igår och sen var jag med mormor i city hela eftermiddagen. Åt lunch, shoppade, gick promenad, fikade och bara umgicks och pratade en massa hon och jag, så mysigt och måste göras om snart, min mormor är helt underbar! En av de släktingarna jag står nära.

Somnade iallafall rekordtidigt igårkväll och vaknade upp för en halvtimme sen, har alltså sovit 17 timmar! Då förstår ni nivån på Roseonsdagen... Vaknade, tog upp mobilen och hade fått 4 sms från klasskompisar där det stod att lärarna var sjuka idag och vi bara hade betygssamtal i ett ämne och att det var värt att sova ikapp istället. Inatt checkades jag även in på XL i Dubai Marina, min favorit beachclub. Tydligen var en del av mina vänner där (och de visste väl att jag önskade att vara där istället för att ligga hemma i sängen) och partade järnet till ett gästande av Florida och det var tydligen en jäkligt goood feeling!! Över nyår var ju Zlatan i Dubai och hängde på den klubben, dock missade jag honom. Men DJ:n där som jag känner fick en riktig Zlatanparteeynatt! Åh saknar mina Dubaivänner, vädret och XL + en massa annat.


Foto som Hedvig tog i höstas när vi gick och la oss på XL i två loungesoffor vid 18-tiden efter en dag på beachen. Beställde juice och låg och pratade om livet och planerade vår framtid innan en kotte hade kommit till klubben. Fantastic place!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />