Atlantis and the palm island

Imorse när jag gick hemifrån visade temperaturen -13.6 grader. Packade på mig alla kläder som gick, extra kofta, lång pälskappa, stor halsduk, stickad mössa, skidstrumpor, uggs, tjocka vantar... ja ni fattar, jag fryser alltid massor och har sämst blodcirkulationen. Tog med te i en termos för att värma händerna också. På bussen gick jag in på Blondinbella appen (jätte länge sen jag gjorde, läser nästan aldrig bloggar längre), och fick se att hon är på Bahamas och dessutom på stranden där ett av de två Atlantishotellen i världen ligger. Som ni säkert läst här i bloggen så är jag på Atlantis i Dubai lite då och då när jag är där nere. Det ligger på Jumeirah Palm Island och vet ni vad? Pappa och jag ska försöka titta på lägenhet på palmen (den konstgjorda ön ute i havet) tills jag flyttar dit. Det ligger nära mitt universitet och dessutom känner jag några som bor på palmen, skulle vara så... (nu säger jag ett ord jag hatar men som passar perfekt just nu)... fett om vi hittade något nice! Aaah, vill till väääärmeeen. Nedräkningen till Dubai har börjat, 24 days left!


Invigningen av palmen år 2008.

Lägenheterna på palmen ligger i början på själva "stammen" och har pooler utanför och privat sandstrand, vill flytta dit!


Längst ut ligger Atlantis och från palmen till hotellet åker man bil i en tunnel under vattnet. Vägen som syns till vänster i havet är skytrain-spåret.


Kommentarer
Postat av: CHIRRE

åh, jag vill också till dubai om 24 dagar! ;) avis!

2012-01-30 @ 18:26:25
URL: http://christinarisberg.blogg.se/
Postat av: pilla

Galet ballt att bo på palmen :) och jag är så sugen på en Dubai resa typ NU. Hatar vinter!

2012-01-30 @ 20:46:34
URL: http://pernillabredolt.blogspot.com
Postat av: amanda

ooooh jag ser min lagenhet dar pa bilden! :) tiara residence heter dom :) fast jag kanner inte sa manga svenskar sa hade vart kul att traffa dig nan dag! kram

2012-02-02 @ 00:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />