N.Y. or London!?

Kommer ni ihåg att jag hade sånna här örhängen förut med brittiska flaggan? Dock tappade jag dem en vild partynatt så det fick bli att köpa nya denna gång i Bangkok. Hittade ett par med amerikanska flaggan också, sjukt coola och matchar mina nya jeansshorts med en amerikansk flagga som ett hjärta på ena bakfickan. Funderar på en London eller N.Y. weekend mellan sport- och påsklovet och då skulle ju dessa passa lika bra i mina öron som handen i handsken på planet dit!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hej Amanda, jag vet inte om jag verkligen läste det men jag har för mig att jag har läst någon gång att du haft relativt dålig självkänsla men att du sedan fick upp den till topp.

Kan du skriva lite om hur?

2012-01-16 @ 20:48:43
Postat av: AMANDA FALK

Hej Linnea! Inlägget du kommenterade från 2009 kan du bortse från för det jag skrev där stämde faktiskt inte då jag ljög för mig själv. Jag var faktiskt inte alls nöjd med mig själv utan blev det när jag började trivas med min kropp vilket jag började göra i mars 2010 då jag hade gått ner i vikt. Självkänsla handlar om att vara nöjd, ibland handlar det om att öva upp den psykiskt genom att lära sig berömma sig själv och uppmärksamma det man är stolt över och duktig på. Men ibland handlar det om att förändra något fysiskt vilket jag gjorde med min kropp. Lycka till, kram!

2012-01-16 @ 22:15:43
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Malina

Hej Amand, Jag undrar bara hur du har råd med alla dessa resor? Dubai förstår jag såklart :) (!), mer sådana weekendresor? Du jobbar väl inte? Ha det bra!

2012-01-17 @ 00:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />