Is this "home"?

Godmorgon på er! Förlåt att jag inte uppdaterade igår. Som jag skrev körde jag ju järnet sista söndagsnatten i Dubai och fick någon timmas sömn innan vi åkte ut till flygplatsen tidigt på morgonen. Dog på planet av trötthet, mellanlandade i Köpenhamn och fick sista platserna på flighten hem där mamma mötte oss i kylan. På måndagkvällen packade jag bara upp allting och igårmorse var det dags för skola på en gång! Lunchade med alla mina favorittjejer, blev sen en långfika med Hedvig då vi hade extra mycket att prata om och sen en långpromand med Ida när jag kom hem. Efter middagen somnade jag i soffan vilket aldrig händer och jag skulle ärligt talat behöva lov nu efter lovet!

Känns verkligen annorlunda att vara hemma, om det inte vore för att jag bara hade en termin kvar och en himla massa fantastiska vänner och mamma här hemma hade jag inte orkat stanna en sekund till. Men idag är det bara stenhårdplugga matte inför E-prov imorgon och samtidigt ha i bakhuvudet att det bara är 5 månader kvar tills studenten, tror det kommer bli en sjukt rolig termin som kommer flyga iväg!






Good night party, time for rehab.

Kommentarer
Postat av: KLUBBKAPITAL

tro mig, vårterminen i trean är så jävla rolig (och så jävla jobbig). vi hade sjukligt mycket plugg, men alla nedräkningsfester och skoj man hittar på med klassen väger upp allt plugg.



och fast man ibland tror att studenten inte är värd all möda man lägger ner, så är den verkligen det! jag kan helt ärligt säga att det är den bästa dagen i mitt liv, utan tvekan! jag skulle betala tusentals kronor för att göra det igen!!!!! BLIR HELT PIRRIG BARA AV ATT TÄNKA PÅ STUDENTEN. åh, ta vara på tiden!!!

2012-01-12 @ 10:35:50
URL: http://klubbkapital.devote.se/
Postat av: inspireme ❀

Välkommen hem från din resa! :) Ser framemot läsning av the not so ordinary Mandy Life! ;) Hihi.

2012-01-12 @ 13:06:59
URL: http://inspireme.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />