I just can't get enough

Ikväll var vi på mingel och middag hemma hos min gamla barnvakt som tog sjuksysterexamen idag. Var en super trevlig kväll och har precis kommit hem! Ska lägga mig i sängen och se en film, egentligen är jag inte alls trött nu då jag vaknade vid 13 efter 17 timmars sömn men det blir ändå en myskväll. Fest har jag förbjudit mig för denna helg vilket nog var ett smart förbud. Btw, så har jag börjat använda några nya festparfymer som jag fick i julklapp. Som jag skrev i veckan använder jag bara VS body splash till vardags med om jag går ut så är det parfym som gäller. Får aldrig nog av parfymer och dess snygga flaskor! I julklapp fick jag Calvin Kleins underbara "Euphoria" av pappa och 5 st miniparfymer från märket Kenzo av mina fastrar. Perfekt att ha med sig i partyväskan!

Rosa-blåa parfym hyllan med nya Forbidden Euphoria.


Flower by Kenzo är min favorit av mina nya Kenzoparfymer eftersom min mamma använda den doften när jag var liten, den luktar trygghet & kärlek för mig.

3 av de andra nya små Kenzoparfymerna som står bredvid mina minipradas :)

Kommentarer
Postat av: Minna

Hej,

Jag praoar just nu på en ny webshop som heter monella.se som säljer skor, framförallt höga klackar. Just nu håller jag på att samla in olika kollage från bloggare som vi kommer publicera på monellas facebook grupp, www.facebook.se/monella.se. Det kommer även komma med i den nya lokbooken som lanseras nästa vecka på hemsidan. gå in å gilla oss på facebook för mer info :)Följ gärna min blogg under min praotid bland alla hiiiiigh heels :D

2012-01-21 @ 01:22:57
Postat av: inspireme ❀

Vilken UNDERBAR parfymhylla! :)

2012-01-21 @ 10:52:03
URL: http://inspireme.spotlife.se
Postat av: Sara

Älskar parfymer! :)

2012-01-21 @ 22:05:08
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />