Life is a roller coaster

Landade inatt, åkte till stranden med pappa idag, sov på beachen, lyssnade på musik, shoppade i Dubai mall, tog en iskall mangosmoothie, fick med mig lite saker från victorias secret hem, gjorde middag och snart börjar drinkrace och sen utgång.

Pappa och jag har suttit länge vid bordet och pratat om jobbiga saker. Bland annat om min farmor som gick bort i en överdos (mot sin vilja) när hon bara var 37 år, pappa var 16 och faster var 11. Farfar var då mycket frånvarande och bodde utomlands så pappa fick bo ensam från 16-års ålder. Jag kan tycka att jag haft en rätt svår uppväxt men allting är relativt. Allt är jävligt orättvist också och jag hatar att känna sorg för andra. Jag tycker nog det är värre än att man själv är drabbad. Men vet ni? Jag tror att dem som råkar ut för saker vill att alla runt omkring ska försöka leva som vanligt, ha roligt och kunna le och skratta. Kramar till er ♥


Life isn't always funny like this.

Kommentarer
Postat av: Emmy

Det känns bra att få läsa lite om verkligheten när den är som värst ibland. Speciellt på en blogg som din, där man oftast läser om fester, kompisar, karriär och mycket pengar. Det gör det liksom ännu verkligare, och så stärker det ju bilden av dig som en väldigt bra person. :)

2012-02-26 @ 10:52:57
Postat av: Lisa

Tråkigt det som hände din pappa när han var så pass ung :( på vilket sätt hade du en jobbig uppväxt?Jättebra blogg tbw. :)

2012-02-27 @ 11:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />