Hoppa hoppa!

Idag är det tuuuesdaaay och ladies night, hoppa (yey, typ come on på belgiska)! Sitter och äter världens största frukost, spelar hög musik och hoppar i sängen, har ju lägenheten för mig själv and just enjoy the time of my life. Men mår egentligen inte så himla bra, livet är faktiskt inte alls på topp men försöker ta vara på stunden här nere ändå. Har gått ner tre kilo på två dagar, can't believe it med tanke på hur mycket glass och choklad jag får i mig här nere. Men jag går alltid ner i vikt när jag dricker mycket och partar. Nästan så jag tror jag fått en binnikemask i magen! Nej fy fan vilket vidirg skämt, det var det äckligaste jag skrivit och nu får jag skylla mig själv att jag knappt kan äta upp min sorbetsmoothie och ryser av tanken så att nästan håret på huvudet står upp. Äsch, vägde ett par kilo mer när jag kom hit än vad jag brukar, pluggfett från Sverige ni vet. Så egentligen är det bara minus ett och det hade jag tänkt att gå upp idag med ett kilo glass. Så funkar det väl inte precis men lite mer ordentlig mat och lite mindre socker skulle vara bra för min överenergiska kropp. Hej hoppa nu ska jag till i-kandy och leta lite eye-candy vid poolen :)
Bilder från min första premiärpartynatt i Dubai i somras, ovetande om framtida roliga äventyr jag skulle få råka ut för under resten av 18-årslivet.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej Amanda! Snälla snälla gör en videoblogg, hur låter du? Haha, har alltid undrat och det gör det lättare att läsa inläggen! Skönt det ser ut i Dubai, grym tjej!

2012-02-28 @ 15:27:08
Postat av: C-J

Hej :) Hittade hit av ren slump och wooooow vad fin du är <3

2013-04-03 @ 14:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />