Maybe I'm in the gap between the two trapezes

Typiskt missade såklart tandläkartiden imorse så nu får jag gå runt med gula tänder och betala femhundra. Nej skämt o sido men det var lite synd att min kompis ställde klockan en timme sent. Somnade då om och sov till elva innan han i stort sätt bar mig ur sängen eftersom han skulle på möte och jag hade en annan läkartid kl 12. Sa 120 gånger till taxichauffören att sätta kasen i botten för att hinna hem, ta av mig partydressen och göra två mackor som jag åt i hissen på väg ner igen. Sjukt stressigt men kvällen visade sig vara väldigt givande, kanske har deltidsjobb till hösten här nere, woop woop!

Var iallafall på Westin hotel och tog massa fruktdrinkar i en bar innan vi åkte till XL beach club, fick största bordet framför poolen och DJ-båset, beställde in varsin flaska Moët & strawberries och någon sisha (ska aldrig i mitt liv röka och hatar att alla röker både vanlig cigg och sisha som galningar här nere, det är ju ok att göra det inomhus och på klubbar). Pratade rätt mycket med ägaren till klubben som visade sig vara jätte trevlig, det är så himla lätt att lära känna dem som arbetar på klubbar/barer här nere, tycker verkligen det är kul! Har idag spenderat hela dagen på ikandy på Shangri-La hotel two minutes from here. Svalkande pool & 500g London icecream - that's all i need the day after.
Ikandy ultralounge, poolterass på taket av Shangri-La hotel. Sjukt nice både dagtid och nattetid då det är öppet för party.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />