Another night awake

Haha ååh det här är största skämtet.. Helgen innan Dubairesan och man lovar sig själv att plugga järnet men vad inser man söndagkväll? Jo att ingenting är gjort. Har iallafall X antal anledningar (bortförklaringar om ni nu vill se det så) till att det inte blivit gjort. Våra australiensiske familjevänner som bor i Malbourne har kommit till Sverige för att hälsa på och eftersom de bor i vårt hus har vi haft middagar med dem, välkomnat dem hit, umgåts med dem osv. Jag har också varit med Ida nästa hela helgen och haft så fantastiskt mysigt, var månader sen jag var hemma en hel helg och det har verkligen varit kvalitetstid med min bästa vän. Sen har jag sökt in till universitetet i Dubai och packat klart inför resan så lite har jag kryssat av på min lista iallafall. Och projektarbete har jag jobbat med, fast det räknas inte som plugg för det är så kul! På sportlovet när jag är i Dubai så tillåter min projektsamarbetspartner att jag får avslöja det för er ;)

Nu tänkte jag skriva att jag ska sova men det är tyvärr inte sant, är så fruktansvärt pigg eftersom jag sen i onsdags typ sovit 10 timmar per natt (Roseonsdagar är som sagt farliga) och idag vaknade jag inte förrän kl 14 eftersmo jag somnade 4 inatt. Sämst dygnsrytm... Tur att jag går eftermiddag i veckan iallafall!


Lilla jag, ser ju verkligen liten ut, förra sportlovet med porslinsvit hy som jag får på vintern. Är ju lika blek nu så sol är välbehövt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />