White maxi dress

Senast jag var i Dubai, i början av det här året, så var det shoppingfestival vilket det är två-tre gånger per år. Då måste alla affärer i alla shoppingcenter i Dubai ha rea och de flesta affärer tar det verkligen till sin spets och  och är säljer ut hela affären till en minimal del av priset. Det är inte konstigt att det senaste modet till och med reas ut för 50-70%. Var rätt sjuk sist jag var i Dubai vilket jag inte berättade i bloggen och tyvärr var det över shoppingfestivalen. Men eftersom jag hade shoppat så mycket i Bangkok precis innan var det ingen fara. En del snygga plagg fick jag med mig hem iallafall: 3 par jeans, 2 par vida byxor, Hollisterkofta, A&F tröja, VS-produkter och världens finaste vita långklänning från Koton. Den jag köpte ser ut som den högst upp till höger och är perfekt till att gå i shoppingmallen i, ha på stranden på eftermiddagen då det börjar bli lite svalare eller resa i på flyget. Har kommit fram till att jag vill ha flera stycken och att det borde vara ett måste-plagg i allas garderober.


Kommentarer
Postat av: tess

Åh vilka fina! :D

2012-02-12 @ 14:11:37
URL: http://tesssjoberg.blogg.se/
Postat av: Sara

Älskar maxiklänningar! :)

2012-02-12 @ 18:09:12
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Anonym"shoppingfestival vilket det är två-tre gånger per år."Shoppingfestivalen är EN GÅNG per år och oftast början på året.

2012-02-17 @ 10:55:00
Postat av: AMANDA FALK

SVAR ANONYM: Hej! Förut var den en gång per år men i och med att det går dåligt för staten ekonomiskt så har de börjat ha det två-tre gånger per år eftersom försäljningen ökar markant under festivalen, intäkterna blir större för samtliga affärer och eftersom företagen är tvungna att ge staten minst 51% av vinsten så får de därmed in pengarna som de inte dragit in på bostäder i den utsträckning de hae tänkt sig.

2012-02-17 @ 16:25:12
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />