SUNDAY PARTY

När jag ikom hem från skolan idag hade vi lite eftermiddagsmellis med glögg, nötter och mackor. Jag & Hedvig har nu min pappas stora lägenhet för oss själva tills vi drar till Thailand den 21:a för pappa är i Shanghai, sen på semester i Sverige och sen HongKong med bara några snabba besök här emellan för att byta väska och duscha. Nu har vi nyss ätit mozarella-tomatsallad som jag lagade medan Hedvig tränade (jag är den kvinnliga kocken och hon den manliga styrketränaren haha nej sanningen är att jag är bartendern och hon DJ:n). Boka hotell i Phuket första natten innan vi drar till PhiPhi har vi också gjort ikväll och nu ska vi dricka sangria och göra oss redo för party. Okku & Cavalli står på kvällens partyplanering, kul! 3 av mina nya favoritlåtar bjuder jag på nedan.

Kommentarer
Postat av: Elin Nystrand

Hej Amanda! Jag åker till Dubai om två veckor. Jag har aldrig varit där eller ens utomlands så ska bli en upplevelse. Jag är bara 18 år så vill ju ha lite roligt på min resa också. Hur är det med åldersgränser på uteställena? Kommer jag in som 18 åring och vart ska man gå isåfall? Finns det nåt annat ställe dit man ska gå som ungdom för att ha extra skoj, det kan vara vad som helst.
Jävligt söt tjej och mysig och go blogg! keep it up!

Svar: Hej Elin!! Vad roligt att du ska till Dubai :D Jag skriver ett svar till dig mail inom de närmata dagarna! Ha det bra till dess, kram!
AMANDA FALK

2012-12-10 @ 20:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />