SHOEAHOLIC

Att shoppa klackar får jag aldrig nog av. Däremot sliter jag något enormt på skor så bara för att jag i medeltal minst köper något par nya varje månad innebär det inte att min skogarderob ökar med 12 par om året. Jag slänger en massa också. Hur saom helst, här nedan ser ni mina senaste köp. De svarta är från Steve Madden och är 14,5 cm. Jag har ett par likadana i lila-rosa-blå som ni kan se här. Espandrillosen (perfekta beach club eller thailands-skor) samt de rosavita kilklackarna är från NewLook.

Kommentarer
Postat av: Isabella

Hej! (: jag ska till Dubai med min lillasyster, mamma och pappa på Fredag. Jag har läst en hel del om Dubai och mest intresserar mig shoppingen och jag undrar om dom typ säljer korta shorts och så fastän araberna själv inte kanske använder det? Tacksam för svar, då jag åker om snart lite över ett dygn (:

Svar: Hej Isabella! Ja men guuud självklart :D här finns ALLT! Det är ju bara 10-15% av befolkningen som är araber och eftersom det även är mycket turister + att gästarbetare måste de anpassa sig efter det ;) Dock följer allt eropeiska modet så nu är det mycket höst-vinterkläder i affärerna men det går att hitta sommarkläder ändå också! Dubai Mall är bäst ;) Sen mall of the emirates! Ha en super bra resa, kramkram!
AMANDA FALK

2012-12-12 @ 18:57:00
URL: http://bruneta.devote.se
Postat av: Lovisa

Do you know the best web sites and blogging devoted to examining and literature?

2012-12-14 @ 13:01:00
URL: http://baid.us/hKsq

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />