NEW BLACK DRESSES

Förra veckan blev det en hel del shopping för mig oss och förutom nya skor blev det nya partyklänningar i garderoben, bland annat de här svarta nedan. Den glittriga köpte jag på Forever21 och hade på mig på Armani och Movida i onsdags. Den svarta kommer jag inte ihåg namnet på affären som den svarta är ifrån men den hade jag i fredags på Crystal och igår då jag var på Okku & Amika med en rysk gullig tjej från min klass hade jag en nya svart favorit som jag fick av Carina i London. Det här blivit mycket black nu när jag har ljusare hår för tycker konstrast är snyggt! Hade ofta vitt när jag var mörkbrunett.
 
Vi har haft lite sjukstuga här hemma och Hedvig mådde inte alls bra igår så hon stannade framför GossipGirl hela dagen och kvällen medan jag var och shoppade upp halva apoteket, köpte julklappar till pappa, köpte mat för att kunna överleva tills Thailand (alla som varit hemma hos mig här påpekar alltid att jag bara massa dryck i kylen och inget att äta) och sedan gick ut och klubbade. Idag har vi dock haft en toppenhärlig dag tillsamamns, bilder kommer strax!

Kommentarer
Postat av: Rebbecca

Hej! Jag och min familj ska kanske flytta till dubai, och jag undrar ifall man kan ha linne på sig där nere? eller kollar folk konstigt på en då?

Svar: Hej Rebecca! Vad roligt att ni har planer på att flytta till Dubai, jag älskar den här staden!! :D Vänligen läs detta inlägg angående kläder: http://amandafalk.se/category/tips-inspiration.html
AMANDA FALK

2013-01-13 @ 16:36:42
URL: http://bexies.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />