DECEMBER WEATHER

Satt och bläddrade på ipaden på lektionen och ser tiotals deppiga facebookuppdatering på rad som handlar om vädret, instagram bilder på snökaos och tar emot whatsappmeddelanden som handlar om inställd kommunaltraffik, stillastående bilköer osv. Det är så tragiskt att största delen av Sveriges befolkning blir påverkade av vädret så mycket så det styr ens humör. Jag var likadan själv när jag bodde i Sverige och det är verkligen synd att 90% av svenskarna föredrar sommar när det bara är sommar med pangväder ca 3 v om året. Här är det aldrig någon som pratar om vädret, tittar på väderprognoser eller liknande. Och om det mot förmodan råkar vara molnigt och regna lite så dansar vi regndansen. Jag har verkligen glömt hur det är när vädret styr ens humör och vad man kan göra på dagen.  Sist jag var i Sthlm var det agusti och toppenväder så det är det jag tänker att ni fortfarande har... Nej nu ska jag ta av mig min kofta, gå ut på en promenad till Dubai Mall i linne och njuta av att frysa lite i 25 grader.

Börjar snart bli dags för en kofta på beachen och det känns helt ok när man kollar DN och jämför med vädret i Sverige. Bilderna ovan är från början på januari, kallaste tiden här borta.

Kommentarer
Postat av: Fanny Sahlin

Oj..jag vart ofta inne på din blogg för ungefär 1 år sedan. Nu sökte jag på google ''lösnaglar'' och då kom du plöstligt upp :) Anyway..lika fin är du fortfarande iallafall och du verkar leva livet precis som förut haha.

Svar: Hej Fanny! Nej men vad roligt att du hittade hit igen då :D Tack snälla för dina fina ord! Ha en fortsatt bra kväll, kram!
AMANDA FALK

2012-12-11 @ 18:40:35
URL: http://fannysahlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />