BOAT RACE IN ABU DHABI

Sådär, nu är det back to blog på allvar denna vecka! Sen Hedvig kom har vi haft så himla mycket för oss och självklart vill jag inte lägga tid på att sitta vid datorn när jag inte umgåtts med henne på hur länge som helst. Som jag sa väntade massa roligheter denna helg och på natten mellan torsdag och fredag när vi precis skulle sova, hemkomna från klubben, så överraskar hennes pojkvän Joakim med att dyka upp här i min lägenhet (2 dagar innan han sagt att han skulle komma hit). Jag och Joakim hade smidit massa planer och surprises så på fredagmorgonen drog vi med pappas bil till Abu Dhabi för att titta på Jockes kompis båtrace. Vi har sen spenderat långhelgen i Abu Dhabi och kom hem för några timmar sen. En riktig panghelg var exakt var det var! Hörs snart så får ni se fler bilder, dessa är från fredagen på racingen.
Drog iväg med pappis bil till Abu Dhbai i fredags med en hemsk tumme. Hedvig råkade smasha igen babgeluckan på min tumme så den satt fast och jag blev helt stum och svartnade av smärta innan jag lugnt sa "öppna bagageluckan fort för min tumme sitter här". Det var inte skönt och tummen var först helt platt och sen har den varit svullen som tusan..

 Vi fick F1 H2O båt, wohow! Accelerationen från 0 till 100 km/h är 1,7 sekunder och max hastigheten är 130 knop (240 km/h). Sjukt fort gick det och sjukt kul var det, speciellt i kurvorna.
Hedvig var cool som tusan!
De sa att jag var den första som de sett åkt med klackar hahah herregud vad ocoolt men fick så bråttom och tänkte inte på att ta av dem..
Världens finaste par!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Wow! vad kul :) lite annat till all julrush här i Sverige!

2012-12-02 @ 19:20:23
URL: http://novemberdreams.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha du är för skön som hoppar i med klackarna! :)

Svar: haha nja det var kul då men på bilderna ser det bara töntigt ut :D :O haha
AMANDA FALK

2012-12-02 @ 22:30:49
URL: http://aamaziing.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />