AT THE TOP OF THE TOP

Carina och jag gick ut alla 7 nätter som hon var här vilket var jätte roligt! Då hann jag visa henne alla de bästa barerna och klubbarna och så länge man inte dricker för mycket och åker hem direkt när klubben stänger vid 3 så orkar man lätt med party every night! Sen är vi ju ganska rutinerade också efter den här galna sommaren och dessutom var det sista veckan innan lite mer seriösa rutiner drar igång för oss båda så vi hade ingen anledning till att stanna hemma. I förrgår var sista natten tillsammans och den började med en drink på Atmosphere, 123:e våningen i Burj Khalifa, världens högsta bar. Åker ni till Dubai så måste ni dit! Det är endast en hiss hela vägen och går sjukt fort, man får lock för öronen hela tiden. Vi satt där och pratade någon timme innan vi åkte vidare till alegra lounge och avslutade sen kvällen med max dancing på Cavalli. De här öppet varje dag och där är det alltid folk trots att det är lör, sön eller måndag vilket är de lugna nätterna att gå ut i Dubai.
Kommentarer
Postat av: Emma

En tanke som slog mig var: finns det trappor dit upp? Utrymningsväg alltså eller kan man bara ta hissen? Hahaha lite sjukt fråga...

2012-08-29 @ 20:01:11
Postat av: amanda falk

SVAR EMMA: haha jätte bra fråga!! inte vad jag såg men jag är säker på att det måste finnas :) dock är det extrem motion att springa ner för 123 våningar och om det började brinna skulle nog elden hinna ta en :O

2012-08-30 @ 17:05:23
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Erika

Fin klänning! Var är den köpt? :)

2012-08-30 @ 18:10:34
Postat av: Julia

Tycker att du borde göra dina ögonbryn lite bredare skulle vara fint på dig!:)

Svar: Hej och tack, ja säkert att det skulle vara fint! jag gillar naturliga breda ögonbryn men tyvärr har jag noppat "sönder" mina för länge sen och jag gillar inte att fylla i helt onaturligt så jag får nöja mig med dem jag har, inte för smala iallafall :) Kram!
AMANDA FALK

2012-08-31 @ 21:15:01
Postat av: amanda falk

SVAR ERIKA: Tack snälla!! :D Klänningen är från nelly emn det var ca ett halvår sen jag köpte den så jag vet tyvärr inte om den finns kvar.. Kramis :)

2012-09-01 @ 03:08:12
URL: http://amandafalk.se
Postat av: Olivia

Hej! Jag och min familj planerar att åka till Förenade Arabemiraten i vinter, december ser det ut att bli. Hur brukar vädret vara då? Vi funderar på att bo i Ras al Khaimah, vet du något om den staden? Bra? Dåligt? Kan man ta sig lätt in till Dubai om man vill det?
Tacksam för svar, kram!

Svar: hej Olivia!! jag svarar i ett inlägg om någon dag :D Kramar!!
AMANDA FALK

2012-09-01 @ 10:38:27
Postat av: Sara Ekman

Utsikten är verkligen fantastisk! :)

2012-09-01 @ 11:33:30
URL: http://aamaziing.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />