SANGRIA BLANCO

1 äpple
1 päron
1 apelsin
1 persika
2 liter vitt vin
1 msk nejlikor
3 kanelstänger
3 dl funlight appear
5 dl tropicana äppejuice
Issaftbitar av saft och med små fruktbitar i

Skär upp några småbitar av valfri frukt och frys dem i isbitar som görs på valfri saft. Skär äpplet och päronet i tärningar och skiva halva apelsinen samt persikan. Häll upp vinet i en stor bålskål alternativt två tillbringare (eller gör bara halva satsen om ni inte vill ha så mycket), lägg i all frukt och ställ in i kylen. Låt stå över dagen ifall ni ska dricka det på kvällen. Koka upp 3 dl funlight saft med smaken appear tillsammans med nejlikor och kanelstänger. Dra av från plattan och låt svalna. Tillsätt sedan saftblandingen, äppeljuicen samt pressa andra halvan av apelsinen och häll i alltihopa i bålskålen. Låt stå i kylen tills allt är iskallt, häll i isbitarna, blanda om, smaka av (tillsätt mer vin om ni vill ha starkare/mer äppeljuice om ni vill ha svagare) och servera. Cheers!


Sitter och dricker denna just nu, dock gjorde vi en ny variant med rosé och cointreau, nice!

Kommentarer
Postat av: I huvudet på thåström

Ska testas i morgon kväll :))

2012-08-23 @ 22:49:16
URL: http://blogg.veckorevyn.com/johannathastrom
Postat av: Anonym

mums :)

2012-08-24 @ 18:06:01
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />